Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
‎-Benimle çıkar mısın Rozi ?
+Olmaz Pepee abim seni döver
-Aferin Rozi ben Caillou,hep böyle ol akıllı kardeşim

Bir zamanlar adamın biri yokmuş. Gel zaman git zaman, var olmamaya devam etmiş. Hoca durur mu, yapıştırmış cevabı: "olmayınca olmuyor!"

Şimdi gençlerin arkadaşları ölse. Rahmetli çok iyiydi durumları ve yorumları beğeniyordu derler

- Lan mal baksana !
+ Kibar olsana
- Malcığım bakarmısın ? :D:D

Zor bir sınavda klasik bir öğrencinin göz hareketleri: (←_←)(→_→)(←_←)(→_→) Hoca yanına geldiğinde (↓_ ↓) Hoca uzaklaştığında (←_←)(→_→)

‎+ Güzel olduğun kadar ukalasın.
- Ben ukala degilim!
+ Güzel olduğun kadar dedim zaten;)

Laf sokan insanlar 2'ye ayrılır;

1-Çivi gibi direkt lafı sokanlar
2- Vida gibi lafı döndüre döndüre sokan adiler.

Oyunculuğa düğünlere giderek hazırlanıyorum. halayda beni çeken kameraya bakmamayı başabilirsem; işin büyük kısmını hallettim demektir!

tedavi amaçlı dizime çekiç vuran doktora; osmanlı tokadını yapıştırsam, niye vurdun diye soranlarada 'sinirime dokundu' desem?
Yeni indirilen dizi bölümünü görüntüsü net mi diye ortalardan başlatıp önemli karakterlerden birinin öldüğünü görmek, acıların en büyüğü… :’(

küçükken: "zeki ama çalışmıyor" dediler, büyüyünce: "yakışıklı değil ama sempatik." gerçeği inkarda bu kadar kibar olan herkese teşekkürler.

En büyük hobim pazar günleri hareketsiz bi şekilde evde durmaktır..

-Karıcıııııım oğlumuz kime benziyor
+Boşver tanımazsın .

Tıp okuyacak birisine neden coğrafya dersi verilir ki? Hastayı kaybettik ama üzülmeyin dağlar denize paralel.

Siyah araba camında saçlarını düzeltirken, arabanın içinde insan olduğunu görürsün ya. Ne utançtır o

Deli sormuş deliye, aşk nedir diye? Deli gülmüş deliye, ben niye delirdim diye... "'

Kim kimi sever!... Beyaz karayı, sinek yarayı, zengin parayı sever.. Ördek kazı, güzel nazı, aşık sazı sever.. Ana çocuğu, çoban gocuğu, yumurta sucuğu sever.. Ocak közü, kirpik gözü, ozan sözü sever.. Garip sılayı, yiğit halayı, tencere kalayı sever.. Davul zurnayı, avcı turnayı, deve hurmayı sever.. Çöl yağmuru, çizme çamuru, oklava hamuru sever.. Tembel yatmayı, geveze atmayı, pazarcı satmayı sever.. Memur masayı, ermiş asayı, hakim yasayı sever.. Hatip lafı, suçlu affı, açıkgöz safı sever.. Orman çamı, kedi damı, işçi zammı sever.. Mektup pulu, pilav kuru, ALLAH KULUNU SEVER.. :))

Geçen uçaktayım,okyanus üstünden geçiyoruz,baktım adaya SOS yazmışlar. Attım aşağı ketçap,hardal ne varsa. İnsanlık öldü dedirtir miyim hiç.

Hem vatansever hem Amerikan özentisi bir insanım. Hatta o kadar ki bir kedim olsaydı adını Memle cat koyardım.

Kahvaltıyı yatağında yapmak istiyorsan mutfakta yat. düz mantık bedava :DD

Geri