Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
kafam dağılsın diye baltanın küt tarafıyla vurdum çokta dağılmadı,sadece sağ tarafı.kafayı dağıtmam lazım. kamyon geliyor oldu bu iş

Matematik hocası: Kızım saçını topla.!
Ögrenci: Ebob ekokunu da bulayım mı?

**

Babam ev telefonunu arayıp ''Nerdesin'' dedi. Ben de ''Ev telefonunu aldım geziyorum havam oluyo'' dedim.

En son gördüğüm babama kapıyı açtığımda beyaz ışıktı.

Kanka how are you ne demek .
+Nasılsın
~ Bırak hal hatır sormayıda soruma cevap ver

‎-Mesaj atmam
-Atmam
-Atamam
-Atmamalıyım
-Atabilirim
-Attım
-Atmamalıydım

‎-Ayrılık sonrası kadın: Aramam.. Aramamm.. Aramamalıyım.. Ara mamalıyım.. Ara ara malım.. Aramalıyım.. Aa malım.. Aradım.. Aramamalıydım.. Aaa malım ben malım.

Sevgili Acun, bi BBG programı yap, N.Doğan, H.Cebeci, Doğuş ve E.Köse'yi bi eve kapat, Twitter'ı rahatlat.

+Abi bu dolmuşta klima var mı ?
- Hayır ACS var.
+ O ne abi küfür mü ediyorsun ?
- Aç Camı Serinle :DD

Sevgilime ben senden daha iyilerine layığım dedim kafası karıştı dondu kaldı mal, hala şokta şimdi bime geçecekmiş :DD

+Baba.
-Efendim oğlum.
+Ayyaş ne demek ?
-Ayyaş şu karşıdaki 2 tane ağacı 4 ağaç olarak görmektir.
+İyide orda 1 tane ağaç var baba

Evde miskin miskin dolanan, kanepede yatan, tuvaleti pis bırakan, etrafa kıllarını tüylerini saçan..
Erkekse evden atılır, kediyse sevilir okşanır.

Telefonumun kulaklıklarıyla "karmaşık" bir ilişkim var.

Trip, İngilizce seyahat demek. Türkçe’de ise kadınların erkekleri fazla naz sonucu uzun bir yolculuğa çıkarması. (Aynı yani)

Paketinden kırılmış olarak çıkan çikolata görünce, sarılıp "Sana bunu kim yaptı?" demek istiyorum

‎- Nasıl Aşık Oldun ?
+Bütün durumlarımı beğeniyodu... Gerisini hatırlamıyorum... ;D

Zeki Müren BirGün Televzyonda Yemek Programınn Davetlisidr.Orada Bir Yemeğn Tadına Bakar Ve Aşçıya Sorar
-Siz Bu Yemeğn İçine Ne Koydunuz?Cok Güzel Olmuş Gerçekten.
Aşçıda Cevap Verir
-Sana Koydum(Sana Bildiğin Gibi Margarin)
Zeki Müren Bu Cevabın Üzerine Bozulur Ama Pek Belli Etmeden O Mükemmel Cevabı Verir
-Ya! Demek Öyle. Öyleyse Bende Buradan Türkiye'deki Diğer Bütün Ustalara Söyleyim de Onlarda "Sana" Koysun :DD

Sevgilinizle artık tartışmak istemiyorsanız, ayrılın.Ben yaptım artık tartışmıyoruz, %100 Çalışıyor...

Taso oynamamış 2000 model çocuklar hiç samimi değil.

Yıllarca "ay akşamdan ışıktır" olan asker türküsünü "ayak şamdan ışıktır" olarak söylüyorum. Biz buna Türkçe'de ulama diyoruz..

Neden cafeler girişte, gelinlikçiler giriş üstünde, erotik shoplar 2. katlarda, boşanma avukatlarıysa üst katlardadır diye düşündün mü hiç?

Ben düşündüm. Bilmiyorum! :D

Geri