Facebook Komik Sözler - en komik facebook sözleri - Komik Sözler - Komik face sözleri

Konu sahibi son olarak 3081 gün önce görüldü
illüminati sayımı bittimi
ıssız dünya kaldı mı
amerika öçin aldı mı
imdi ürek irtulur

N. Doğan'ın "Evlenecegim kadın esmer sarışın fark etmez, güzel baksın yeter" açıklamasnın ardından küçükbaş hayvanlardaki gergin bekleyiş sürüyor.

Öğretmen derste Ali'ye sorar:
- İngiltere nerededir?
Ali:
- Bilmiyorum, öğretmenim.
Öğretmen:
- Git evdekilere sor, yarın tekrar soracağım.
Ali eve gelir ve babasına sorar.
Babasi:
- Tam olarak bende bilmiyorum nerde diye, ama çok uzakta olamaz, çünkü bizim şirkette bir tane İngiliz calışıyor, işe yürüyerek geliyor.

Sana gitme demiycem ama gitme Lavinya. Köprü trafiği fecidir bu saatte.

**

Eve gelen misafirlere güle güle dememek için tuvalete giren gençten 3 saattir haber alınamıyor.

+ 4.Murat tahta çıktığında ilk ne yaptı?
- Oturdu hocam.
+ Çık LaN dışarı :S

Facebook bile inanmıyo aşk'a..
" ♥ " Siyah kalpmi olur lan

+doktor bey sabah kalkinca burnum kaniyor. -öglen kalk sende xD

Illuminati ve derbi bittiğine göre,hepiniz yeniden aşk acısı çekebilirsiniz. İyi şanslar.

‎-Aloo, parayı ödemezsen
çocuğunuzu göremezsiniz.!
+Nasıl ya,benim çocuğum burda
zaten,kaçırılmadı ki.!?
-Kesicez lan elektriğinizi
karanlıktan göremiceksin,yatırın
artık şu elektrik faturasını.!.d

Tanımadığın insanların profil fotoğraflarına 'canım çok güzelsin' yorumlarına 'teşekkür' ile cevap veriyorsan, yolda yürürken sana 'çok güzelsin' diyen adama küfür etmiceksin hanımefendi..

Kayserili’nin eşi ölmüş, Gazeteye gitmiş..

En ucuzundan standart bir ilan verme…k istemiş

Önüne konan kağıda istediği ilanı yazmış:
“Ayşe’yi kaybettim.Üzgünüm”

İlan görevlisi ilanı görünce uyarmış,

“İsterseniz 6 kelimeye kadar uzatabilirsiniz
Üç kelime daha hakkınız var”

Kayserili “Aynı paraya mı?” demiş..
Görevli “Evet aynı paraya” diyince
Kayserili üç kelime daha eklemiş:

“Satılık Toyota var”

Siz de küçükken kitabın resimli sayfasına geldiğinizde seviniyor muydunuz?

Komşunun cocuğu '' Abi bilgisayar calışıyor mu? " dedi '' Yok ev hanımı! '' dedim .. Hayata Küstü...

Her zaman açım.Günün her saatinde uykum var ve genellikle sıkılıyorum.

Öğrenci kimdir?

Öğrenci, 16 yıl uzunluğunda, 832 hafta çapında, 170 ay genişliğinde, tünaydın ile yatıp iyi dersler ile uyanan, disiplin ile uslanan, tost ile beslenen, önlük ile süslenen, eski model, 6 ders 5 teneffüs gücünde, hocanın iler...i itmesi, müdürün geri tepmesi ile çalışan, cetvel ve elle dayak yiyebilen, gömlek ile kravat arasına sıkıştırılmış, çantayla bağlanmış, bir gün okul bitecek diye kandırılmış, Allah'ın en aziz kuludur. :D

Hayat bazen, mayoneze bandırılmış çikolatalı salatalık turşusu gibi.

Cafede gözlerimin içine bakıp gülümseyen bayana "NE BAKIYON LAN AYIMI OYNUO" dedim, sanırım işte bu yüzden demir attım yalnızlığa.

"Uzaktan akraba" diye bir topluluk var. Tek görevleri, görüşmeyeli ne kadar büyüdüğünüzden bahsetmek ve buna çok şaşırmak.

Sınava çalıştığı halde düşük not alan öğrenciler de olmasa bizi kim mutlu edecek? +Kaç aldın?
-45 ama Hüseyin çalıştığı halde 30 almış.
+Oh süper.

Geri