Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
‎"Tek umudum var şimdi; bir ayette gizli : Mâ veddeake rabbuke ve mâ kalâ"..

''RABBİN SENİ BIRAKMADI VE SANA DARILMADI''

Bir anne oğlunun tabutuna sarılıp "kusura bakma oğlum; 30 bin liramız yoktu bizim.." derse, o Vatan sağ olmaz..!!

Anne ve Baba koca bir yalana inandırdınız beni; hani aşk diye bir şey vardı ve ben onun meyvesiydim ?

Değişti artık devir, Çıktı işler rayından, Karnı tok olup ''küfür'' edenide var... Karnı aç olup ''şükür'' edenide...

Dönene git demiyceksin gelecekki kıymetsizliğini görecek.. anlamsızlığını bilecek sonramı..çakacaksın kibriti yandığım gibi yan

Hani çok ağlarsın da kirpiklerin birbirine yapışır ya, aslında sana güç vermek için birbirlerine sarılırlar, bilmiyorsun sen.

Sende, ben, imkansızlığı seviyorum, Fakat asla ümitsizliği değil...

Nazım Hikmet Ran

Bir filozofa sormuşlar:- Şansa inanır mısınız?Filozof: "Evet, yoksa sevmediğim insanların başarılarını neyle açıklayabilirim

Yuvasını seven bir kadın için tahammül edilmeyecek güçlük, Katlanılmayacak fedakarlık yoktur..

İnsanlar başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.

Yalnız biri olsun isterken, 'yalnız biri' oldum istemeden....

Küçük bir savaş" dedin bu aşka, büyük bir zaferle ayrıldın.
Ben yüreğimi koydum bu aşka, sen "olmadı " dedin sıyrıldın.
Bundan böyle ben senin kalbinde bir yabancı.
Bundan böyle sen benim, aklımda bir yalancı .
Nefes almaya devam ediyorum, anlarsın hayat meselesi .
...Gücün yetmedi biliyorum , biraz yürek meselesi .

Kelimeler her şeyi anlatır.. Ama her şeyi yaşatmaz. Bazen ben bile yabancı olurken kendime ,sana nasıl anlatırım ki beni!

Boş boş seviyorum demekle olmaz; Göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin.. yapamıyor musun ! O zaman yoldan çekileceksin..

bir defa aldatan kişiyi affedersen, seni yine kullanır; Çünkü ihanet bir ruh hali değil, karakterin dökülüş biçimidir.

Seninle kavga etmeye bile korkardım. Olur da biri "AYIRIR" diye...!

Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem.

‎" EY YÜREKLERiNDE AŞK DERDi OLMAYANLAR
KALKIN VE AŞIK OLUN "
( HZ. MEVLANA )

Gideceksen bütün alfabeyi dinamitle kökünden patlat,
Bilirsin kelimelerimin ahı tutar!
Ya gidemezsen ?

Geri