Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3079 gün önce görüldü
"Nedir gençlerdeki bu lens merağı ? Gözler de sahte olduktan sonra insan neye bakıp inanmalı" ?

Artık yaşanmak için değil ayrılmak için yaşanır oldu aşk. Ve terketmeler yetmezmiş gibi birde emir verilir. 'Kendine iyi bak'...

(Can Dündar)

Bir insandan soğuduysam İsterse ROMAyı yaksın ısınamam. . .

Sorarlarsa, "ne iş yaptın bu dünyada?" diye, rahatça verebilirim yanıtını:
"yalnız kaldım. kalabildim! altı milyarın arasına doğdum. ve hiçbirine çarpmadan geçtim aralarından..."

Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş , yüreğimin dibine kadar yolun var ♥

‎''Seni öldürmenin kötü yanı ne biliyor musun? Bunu sadece bir kez yapabilecek olmam..''

İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya. Sonra roman yazsan ne fayda .

Sen aslında gitmedin öyle değil mi? Eskisi gibiyiz hala, hala çocuklar gibi; herşey şakacıktan!

Aslında çok basit. Bir zamanlar varlığıyla seni hayata bağlayan kişi, şimdilerde yokluğuyla seni hayattan koparıyor.

Bazen; 20 kişinin aşk mesajı değiLde, 1 kişinin 'napıyosun' mesajı daha mutLu eder insanı. .

Nasılsa Gözyaşlarımın cinayetini üstLenecek yaLancı bir toz bulunur.

Sen gitmene bak sevgili..

Yazı gelirse benimsin, tura gelirse seninim. :kiss:

Giden sevgiliye "güle güle" demem, çünkü benden gidiyorsa eger gülmesi mümkün değildir.. ;)

Ne Kadar Sevdin? Diye SoruyorLar Bazen.. Hep Aynı Cevabı Veriyorum.. ..

.Hak Etmediği Kadar

Kim demiş gittiğinde αğlαdım diye ? Sαdece yokluğunu fırsαt bilen bütün tozlαr, αrαlαrındα αnlαşıp gözüme kαçıştılar..

İyi Arkadaş ; Bi bardak su alabilirmiyim ?
- Tabi hemen getiriyorum.
Yakın Arkadaş ; Bi bardak su alabilirmiyim ?
- Kalk kendin al :)

:rolleyes:

Matematik en çok,yüreğini bölerken,kafanı duvarlara çarparken,hayatndan onu çıkartırken ve kendini zor toplarken lazım olacaktır

Ulaşamayacağımız kadar yüksekte sandığımız kişiler, aslında eğilemeyeceğimiz kadar alçaktadır

Geri