Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
İnsan beklemeyi , genellikle bekleyecek bir şeyi kalmadığı zaman öğreniyor!...

‎-Serdar Ortaç gel şurada bi yemek yiyelim ? +can üzülür buna taş değil, çekilecek gibi aşk değil, yok karnım aç değil. :))

Bilinmeyen numaralar servisini arayıp "Bilmemek değil öğrenmemek ayıp." dedim. :))

Çünkü; “yanımdaki hiç kimse, aklımdaki seni” yenmeyi başaramıyor..

Kimi İçin Bitmez Bu Gece...Kimi De Coktan Dalmıştır Pembe Düşlere...Kimi Sevdiginin Yüregiyle Uyur ..Kimi De Sadece Hayaliyle ..

Sen; seni seveni görmeyecek kadar körsen eğer, O da sana sevgisini söylemeyecek kadar gururludur işte,durum bu...

Her gelen sevmez ve hiçbir seven gitmez' unutma. Bil ki; Giden dönüyorsa sevdiğinden değil, kaybettiğindendir aslında !n.hikmet

Sevgiline gösterdiğin sevgiyi, saygıyı ve sabrı; anne ve babana da göster. Unutma ki, onlar karşılıksız severler...

O kadar yoruyorki hayat, bıkıyorsun istemesende. Sorun değil birşeyim yok. Bakkala gidiyorum deyip 10 yıl kaybolasım var sadece.

"Artık insanları tanımak için zaman kaybetmiyorum; nasıl olsa onlar zamanı gelince kendilerini tanıtıyorlar".

Hayranım sana , bir kısa mesajla ömrümü kısaltabiliyorsun.

Biliyor musun tüm dünyayı iki kolumun arasına sığdırabiliyorum ?
Saçmalama, nasıl yapabilirsin ki ?

sarilan-sevgililer.jpg

Sana sarılarak.

Kulaktan kulağa oynamak kadar ilginçtir aşk aslında. Sen ona 'Seni seviyorum' dersin, o başkasına. . . !C.Yılmaz

Tek dileğim ne biliyormusun? Gözlerimi kapamış senli hayaller kurarken, gözlerimi açtığımda yanımda olman..

''Bir şeyden çok eminim.. Kendimi üzdüğüm kadar, kimseyi üzmedim hayatta...!

Küçük Bir Çocuk Seslendi Arkamdan . .
- Abi Hayallerini Düşürmüşsün !

İnsan duygusal şarkı dinleyince hiç olmayan sevgililerini bile hatırlıyor..

Baktın olmadı bu kez de başkasıyla denersin.
Ya da olmadı sıraya koyar,teker teker elersin.

Geri