Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Dokunmayı hayalliyorsun ona
Düşlerinde dokunuyorsun da
Yetmiyor işte
Kim bilir en son, hangi rüzgar değdi tenine
Delip geçti seni
Ve sevdanı.
Söylesene
En son ne zaman üşüdün bu kadar
En son kimi özledin böyle?

Dokunmayı hayalliyorsun ona
Düşlerinde dokunuyorsun da
Yetmiyor işte
Kim bilir en son, hangi rüzgar değdi tenine
Delip geçti seni
Ve sevdanı.
Söylesene
En son ne zaman üşüdün bu kadar
En son kimi özledin böyle?

+ Seni çok özledim. Lütfen bana geri dön.
- Sen beni özlemedin. Sen bi insanı özlemek ne bilmezsin. Sen özleyemezsin. Öyle masum duygular besleyemezsin içinde. Sen neyi özledin söyleyeyim mi sana? Herkeste bulamadığın rahatlığı özledin. Sen, birinin seni canından çok sevmesini özledin. Biri sana aşık olsun, acı çeksin onu özledin. Birinin sana kendinden çok değer vermesini özledin. Sen, beni üzmeyi özledin.
+ Seni seviyorum.
- Sen sevmek ne onu da bilmiyorsun. Sen bi insanı sevemezsin ki. Sen bir tek kendini seversin. Kendi mutluluğunu düşünürsün. Sen, beni sevseydin hayatımı sikip, siktir olup gitmezdin. Azıcıkta olsa değer verirdin. Beni üzmekten korkardın. Korkmayı bırak, üzmek için uğraştın. Sen beni hiç sevmedin. Sevemezsin de, sen hiçbir insanı sevemezsin.
+ Sen, değişmişsin. Eskiden söylediklerime inanırdın.
- Salaktım. Ve fazlasıyla aşık. Her söylediğine inanacak kadar salaktım işte. İnsan aşık olunca görmek istediğini görür, inanmak istediğine inanır derler ya, öyleymiş. Hep masum olduğuna inandım. İyi bir insan olduğunu düşündüm. Halbuki kötüydün. Bir başkasının acı çekişiyle mutla olacak kadar kötüydün. Ben sevdim, sen üzdün. Şimdi git. Her zaman yaptığın gibi ve bir daha gelme. Asla. Hoşçakal.
+ ....

Bir kadın; yalnızca sevdiği adama yüzlerce şans verir. Anlıyor musun? Sevdiği adama.

"Her şey güzel olacak" masalı yerine "kötü şeylerde olacak ama hep yanında olacağım" samimiyetini seviyorum.

Bir mesajıyla bütün gününü mutlu geçirmeni sağlayan insan olmalı hayatında. Bütün gün mesajını beklediğin değil.

+Neden ikinci kez döndün bana?
-Belki düzelirsin sanmıştım

+Neden ikinci kez döndün bana?
-Belki düzelirsin sanmıştım

Bir gün kalkıp 'Bitti, unuttum.' diyorum. Diğer gün 'Ben onu hala seviyorum.' diyorum. Sanırım durum vahim.

Beklemedik zamanda gelmen, birşeyi ifade etmez.

Değişen sadece zaman.. Ne insanlar degişiyor ne de muhabbetleri herşey aynı herkes yerinde sayıyor...

Değişen sadece zaman.. Ne insanlar degişiyor ne de muhabbetleri herşey aynı herkes yerinde sayıyor...

Bazı insanlar çok fazla uyur, mutsuzluğu daha az hissetmek için .

Önce herşeyi siyaha boyamak lazım, üstüne beyaz harflerle yeni bir hikaye yazabilmek için..

'' Ayrılık diye bir şey yok. Bu bizim yalanımız. Sevmek var aslında, özlemek var, beklemek var.'' - (Ümit Yaşar Oğuzcan)

"Ama ben onu istiyorum, dedi kadın; sanki dünyada milyonlarca erkek yokmuş gibi." (Brave New World)

Bulmaca gibi gönlümdeki boşlukları biri doldursun diye bekliyorum: Sağdan sola, yukarıdan aşağı ve tabi tepeden tırnağa...

Hiddetle değil, kahkahayla öldürürüz.

Sonuçta sevilen her kadın güzel bir şarkıdır. Bütün sözlerini hatırlayamazsın belki ama melodisi aklında kalır.

Öyle her şarkıyı "Bu bizim şarkımız olsun" diye sahiplenmemek gerek. Sonra o şarkılar onsuz da çalıyor, paramparça ediyor dinleyince...

Yeryüzünün en güzel yastığı, sevdiğin insanın yürek sesini en yakından duyarak başını koyduğun yerdir.

Asla vazgeçemeyeceğim şeyler var. Mesela gözlerin.

Bir erkeğin bazen ihtiyacını duyduğu şey, ne para, ne araba ne de takımının galibiyetidir. Sevdiği kıza ait olan bir saç tokasıdır sadece.

Oysa yaşam öğrenci işlerinin üstündeki tabelada yazan 'Öğrenciler giremez!' yazısı kadar ironikti, sonra sen geldin.

'Bahar geldi geçti sen gelmez olsun.' İşte kısaca benim hayatım, kim demişse bu tweeti ona adıyorum.

her şeyle dalga geçmeye çalışan tipler kadar, sürekli ciddi olmaya çalışan denyoları da sevmiyorum. al birini vur ötekine...

arkadaş dediğin, 10 yıl görüşmemiş bile olsan, görüştüğünde aynı samimiyetle kaldığı yerden devam edendir. budur yani...

Kalp keşfeder, yalnızca bir kıtayı, ve o kocaman kıtaya sadece bir insanı sığdırabilir.

Geri