Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Ayağını bastın odama, Kırk yıllık beton çayır çimen şimdi.

Neymiş; arkadaş kalsak daha iyi olacakmış. Lan benim bir sürü arkadaşım var zaten. Sevgilim yok

Aşk, davaya benzer, cefa çekmek de şahide. Şahidin yoksa davayı kazanamazsın ki

Zaman lazım sadece, unutacaksın! Nasıl unuttuysan çocukluğunu, kırılan oyuncaklarını... Kırılan kalbini de öyle unutacaksın

Acaba kaç sefer ağlarken ‘’yok bir şeyim’’ diye mesaj atmışımdır.

‎"..belkide bir sevabın mükafatı olur gelirsinde , ölene kadar şükür secdesine mahkum olurum...
- kim bilir..."

Benim kalbimde herkese yer var
Yeterki sırtımdan vurmayacak kadar yürekli olun!

Mağlubiyettir aşk
Bir selamına bile yenilirsin..

Aynı filmi izlerken aynı anda uyuyakalmak,sabah kahvaltısında zeytin kavgası yapmak gibi hayallerim var.

Beni boşver, hayallerime ayıp olmasın; gel..

Bir 'hoşcakal'a sığdırdı beni,
yere göğe sığdıramadığım ...

Özlemekten çok söylemekten korkarsın.

Seni sevmekten değil. Hayal kurmaktan yoruldum.

Gün gelicek ve.. Sen elinde bastonu olan yaşlı bir nene olacaksın. Yüzün kırışıcak. Bütün anıları silmiş olacaksın. Bir gün kapın çalınacak. Yavaş adımlarla kapıya yöneliceksin. Genemi kapıcı? ekmeğide yeni bıraktı oysaki diye düşüneceksin. Kapıyı açıcaksın, Mavi gözlü bir erkek çocuğu karşına dikilecek ve gözlerinin içine bakarak 'sen zamanında babamı nasıl üzersin kadın diyecek' O zamana kadar hayatında mutluluklar.

Yαnındα çocuklαştığın insαnα αşıksın.

Tuhaf olanda, bu kadar canımı yakmana rağmen, hiç bir zaman yanlış insan olduğunu düşünmedim.

Hiç koLay değildi senin için herhangi biri olmak.

Bence aklımada gelme, yanlış anlıyor sonra kalbim.
-Heyecanlanıyor..

Geri