Facebook için güzel sözler - anlamlı facebook sözleri - duygusal facebook sözleri - hüzünlü face söz

Konu sahibi son olarak 3080 gün önce görüldü
Hala resmie bakıp ağlıyorum ya seni bi saniye bile aklımdan çıkaramıyorum ya işte yazık bana bu ben değilim hepsi bu... !

Hiç gitmeyecekmiş gibi sarılsan.

Tam kalbimin ortasında çözemediğim sıkıntılar.

Beni karşı kaldırımda beklesen, yanına gelirken ölürdüm. Öyle imkansız bizimkisi...

Bana bak Allahın belası,hiç iyi değilim.
Dön!

Beni unut.. Ama, hatırla son sözümü.
Ben çok sevdim.

Gönder tuşuna basınca sadece bir mesaj degil, yazılmamış binlerce sözcük eşliğinde ruhunuzu da O'na gönderirsiniz..

Aslında hepimizin tek ihtiyacı; CESARET.

Seni seiyovur…aaaaa nası yazıldığını unutmuşum lan.

Bana kız bağır çağır. Ama asla vazgeçme.

En ufak bir şeye sinirlendiğimde, gözlerimin dolmasından nefret ediyorum..

"Üzgünüm" diye başlayan bir cümle duyarsanız .
Şayet, hazır olun! Cümlenin sonunda üzgün olan tek kişi siz olacaksınız."

Unutucam ki ; Her Gece Ağlamayım .
Unutucam ki ; Canım Yanmasın ..
Unutucam ki ; Unutucam işte .
Ben seni Unutucam .!

Cinayet saatinDe
nerdeydin diye sordukLarında
unutma ! Gidiyordum diyeceksin ..

Sevmek onunla olmak onun elini tutmak onu opmek değildir gerçekten sevmek hergece onun hayaliyle uyumak onunla kalmaktır...

Aşk ateştir... Oynamayı göze alıyorsan, Kül olmayı da göze alıyorsun demektir...

Yüz kişinin içinde aşık... gökyüzünde yıldızlar arasında parıldayan ay gibi belli olur...

- Yapamadım ben ya. Seninleyken hep bi kargaşa, olaylar. Ben kaldıramadım bu durumu. Engebeli yollar istemiyorum artık, yokuşlar istemiyorum hayatımda.
+ Bu senin yaptığın nedir biliyo musun? Adamı yarı yolda bırakmak.

- Yapamadım ben ya. Seninleyken hep bi kargaşa, olaylar. Ben kaldıramadım bu durumu. Engebeli yollar istemiyorum artık, yokuşlar istemiyorum hayatımda.
+ Bu senin yaptığın nedir biliyo musun? Adamı yarı yolda bırakmak.

Yanımda ol. Üzüleceksem seninle üzüleyim.

Geri