iyikide dünya dönüyor dememişim:nee:
büyük patlamayı bile reddettiniz pes
dünyanın dönmesinide reddedermiydiniz acaba?
yazdığım deneylerle kanıtlanmış bilimsel bi olayın (big bang) bi kaç bilim adamının söylemi olduğunu iddia etmenizde, bu konularla fazlasıyla haşır neşir olan bana şok etkisi yarattı!
deneylerle kanıtlanmış dediğiniz big bang bir teoridir kanıtlayan hiçbir mantıklı deney yoktur ihtimaller üzerine çıkan bir sonuçtur. İlk 1920 yılında ortaya çıkarılmıştır. Elinizde tutucu bir bulgu varmıdır yoktur. deney ortamında normal labaratuarda yapılan parçacık hızlandırıcı deney tüm evren hakkında bir bilgi kimseye vermez. Buna katılmamıda bence bekleme. Ve hala adı big bang teorisidir. Teorininde kelime anlamını açıklamama gerek yok sanırsam. Ve evet bir kaç bilim adamının ortaya attığı bir bulgudan ibarettir. Evrenin 13.8 yada senin deyiminle 13.7 milyar önce meydana geldiğini kanıtlayacak teori değil bir tane bulgu söyle.
Sizin teorinize göre evren sıcak bir noktadan meydana geldiği söyleniyor peki bu sıcak noktayı oluşturan ney? daha güneşe ayak basamıyonuz yada daha güneşe yaklaşamıyorken. Güneşten daha sıcak bir bulguyla oluştuğunu neye istinaden kabul ediyosunuz acaba. Bu soruların yanıtınıda merak ediyorum. SAdece tahminler üzerine konuşulmuş bir teoriden ibaret bana göre. Tanımlayamıyacağınız o kısmı Kuran Açıklıyor sanırsam. Hemde bu teoriyi ortaya atan bilim adamları dünyaya gelmeden önce.