Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim önemli değildir.. Bekarken her haltı yapıp bakire kız arayan erkeklerin ise bunu istemeye hakkı yoktur..

bazıları cok geniş yav sevdıgı kızı gozunden bıle sakındıgı kızı evlenecegı kızı başkası ile birlikte olmuş bu adamın zoruna gıtmıo cok abest bı durum :D gercekten.

Yek evet bu durum da yatak odasını da ekliyorum kız tarafı alır yatak odasını bu arada.
English home da gördüm Avangart harika bir şey onu istiyorum :s

Ne cahil insanlar varmış şaşkınlıkla okudum yorumları :/.

Bu soruyu bana bir arkadaşım sorsa fikir alsa ya deli misin ne önemi var derim, seviyorsan evlenebilirsin derim ama söz konusu ben olunca kendime daha acımasızım. Türkiye'nin en iyii okulunda ya da en iyi bölümlerinde eğitim alsam da, ekonomik bağımsızlığım olacak bunu bilsem de bakirelik neyse işte eşimle yaşamak isterim.. Telimle duvağımla olsun olacaksa

Toplum yapımızı incelediğimizde, geçmişten bu güne bekaretin ne kadar önemliden önemsize düştüğünü gözlemleyebiliriz.

Bu bir yandan iyi olurken bir yandan da toplumun ahlak kültürünü değiştirmesine neden oldu.

Önce ayıp, edepsizce gelen şeylerin artık doğal yaşantımızın içinde olması (tv ve sosyal cevrede) biraz üzücü nedense.

İnsanların özgür iradeleriyle hareket etmeleri tabi ki önemlidir ama benim görmeme özgürlüğüm nerede kalıyor peki?

Birinin bakire olup olmadığını benim değil sadece evleneceği insanın bilmesi gerek miyor mu? Utanılacak tabi ki bir şey değil, sonuçta bakireliğini de önüne geçene vermedi; sevdiği değer verdiği insanla sadece paylaştı (ki tecavüzcüleri vb şeyleri asla saymıyorum)

Ayrıca diğer yandan bakıldığında, ilk olmak evet güzeldir ama önemli olan son olmak değil mi? :cici:

19-Mart-2013 Tarihinde demişim, hala da bunu savunuyorum!

Neden herkes anlamak istedigi gibi anliyor soylenenleri duz mantik olundugundan mi yoksa islerine oyle geldiginden mi acaba ? Gunlerdir surda evlilikte bekaret konusu tartisiliyor. Herkesin kendine gore fikri var belirtiyor. Kadin sever inanir sevdigi kisiyle birlikte olur kandirilir vs. Bunlara benimde lafim yok insaniz hatasiz kul olmaz. Lakin sirf cinsel istegini tatmin etmek icin kim oldugunun pekte onemi olmayan anı yasayan bayanlarda var bunu kimse inkar edemez. Canli ornegine sahit oldum ben. O kadar cok kisiyle birlikte olup hamile kalip kurtaj olmuski daha yasi 26 olmasina ragmen birdaha ona hamile kalmak ve kurtaj olmak yasak hayati tehlikesi var. Simdi bu tarz kisileri kinadigimda ben cahil mi oluyorum destek mi vermeliyim bravo devam et durmak yok diye ?

Sanki dünya da eğlencelik kadınlar ve evlenilecek kadınlar diye iki kadın ırkı var.
Kadınla erkek cinsellikte eşit değildir sözü de nedir?
Cinselliği özgürce yaşayan kadınlar ne? erkeklerin hizmetçisi mi? dünya da sadece bekar ateşli erkeklerimizin cinsel açlığını tatmin etmek gibi bir misyonları mı var?
Hayır efendim.
Herkesin kendi hayatıdır.Özgürce sevişen bir kadının da hatta bir hayat kadınının da evlilik hayali olması,evlenmek istemesi gayet doğaldır.Hani bir söz var ya insan karakter x'i olmasın diye anladınız onu.Herkesin kendi düşüncesine hitap eden birileri vardır.Kadın özgürce cinsellik yaşamıştır,gider o da özgürce cinsellik yaşamış bir erkekle birlikte olur.Bakir bir erkekle de olabilir.Çiğ süt emmiş insanoğlunu bekaretine göre yüceltme (İyidir ya,helal süt emmiş evlenilecek kız vs.) cesaretini nereden alıyorsunuz merak içerisindeyim.
Naneler yemediği ya da kötü bir insan olmadığı ne malum?

Bkz:Cinselliği sadece vajinal seksten ibaret sanmak

Ben Allah dan korkarım ne yaşadıysam aynılarını yaşayan biri olsa öpüp başıma koyarım :)

Olsa ne yazar, artık bu zamanda bir çok yol var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri