Z
Zeyna
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Önemli benim için. Bakir erkek isterim ben. 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Evlilikte yemek odasi takimi önemlidir
Evlilikte yemek odasi takimi önemlidir
Toplum yapımızı incelediğimizde, geçmişten bu güne bekaretin ne kadar önemliden önemsize düştüğünü gözlemleyebiliriz.
Bu bir yandan iyi olurken bir yandan da toplumun ahlak kültürünü değiştirmesine neden oldu.
Önce ayıp, edepsizce gelen şeylerin artık doğal yaşantımızın içinde olması (tv ve sosyal cevrede) biraz üzücü nedense.
İnsanların özgür iradeleriyle hareket etmeleri tabi ki önemlidir ama benim görmeme özgürlüğüm nerede kalıyor peki?
Birinin bakire olup olmadığını benim değil sadece evleneceği insanın bilmesi gerek miyor mu? Utanılacak tabi ki bir şey değil, sonuçta bakireliğini de önüne geçene vermedi; sevdiği değer verdiği insanla sadece paylaştı (ki tecavüzcüleri vb şeyleri asla saymıyorum)
Ayrıca diğer yandan bakıldığında, ilk olmak evet güzeldir ama önemli olan son olmak değil mi? :cici:
Yek evet bu durum da yatak odasını da ekliyorum kız tarafı alır yatak odasını bu arada.
English home da gördüm Avangart harika bir şey onu istiyorum :s