Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vajinal ilişki haric her türlü iliskiye girsin, her b*ku yesin ama bakire olsun. Namus anlayışı bu yönde ilerledi ne yazık ki. Her bakire olanı temiz sanıyoruz.ilk olabilmek önemli tabii ama her manada ilk olabilmek gerek. Bu zamanda mümkün mu peki, maalesef.

Biraz amiyane bir tabir olacak ama bacakların iç açısı ile namus arasında doğru orantı kuruluyor. Bir insanın namusu niyetidir, yüreğidir. Zaten bizim ananelerimize ters ama öyle bir durum yaşandı diye de o insanları namussuz diye nitelemek çok mantıksız.
Hem gördüğü her kızı yatağa atma hayali kurup hem de evlenirken bakire olsun diye karpuz seçer gibi seçmek de ayrı ironi.

Madem öyle biz de bakir erkek istiyoruz. Eline kız eli değmemiş olsun. :p

Sahip olacağı arabayı seçerken,
''0 km. mi ? darbe var mı?, boya var mı?'' diye soran bir erkeğin,
ömrünü birlikte geçireceği eşini seçerken,
kendinden başka kaç kişinin elinin değdiğine önem vermeyecek olmasına aklım ermiyor benim.

Sanırım bu biraz da midenin genişliğiyle orantılı bir durum.

ne kadar çok "bacak arası" denmiş.vallahi içim Bi hoş oldu.hem orada değilse nerede namus?

ne kadar çok "bacak arası" denmiş.vallahi içim Bi hoş oldu.hem orada değilse nerede namus?

Sadakat yemini edip evli olan bi erkeğin karısına ihanet etmesi namussuzluk değil mi? Yoksa siz erkeklerin hic namusu olmadi mi? Düşünceler de:p

Bir kızın koruması gereken tek seyi namusu onuda koruyamıyorsa gitsin ölsün bence.

herkesin kendi hayatı her koyun kendi bacagından vs beni baglamaz kimin ne oldu ne aldığı beni ben ilgilendirir o kadar!

Namus değil bakirelik orada. Namus insanın her hangi bir uzvunda değil, düşünüş biçimindedir. Tabi Düşündüğünü uygulayan insan için sözüm. Yani " bacak arasında " aranmaz sadece.

Aşk, sevgi, güven olduktan sonra gerisi boş. Her haltı yapıpta bakire kalmasından iyidir bence

Sadakat yemini edip evli olan bi erkeğin karısına ihanet etmesi namussuzluk değil mi? Yoksa siz erkeklerin hic namusu olmadi mi? Düşünceler de:p

valla karısını aldatmak,iktidar uğruna milyonları karanlığa sürüklemekten daha namuslu bişey bana göre.

Ve bir de, ''erkekler önüne gelenle yatıyor, biz neden yapmayalım?'' diyen kızlara sesleniyorum ;

Tıpkı manav dan olgun meyve seçer gibi,
Siz de evlenebileceğiniz erkeği bulana dek, tüm potansiyel adaylarla yatacak mısınız ?

Iı ıh bu olmadı, sıradaki. . .

:)

Kimse kimse nin bedeni üstünde ahkam kesip ona göre yönlendirme yapamayacağı için kimseyi ilgilendiren bir durum değildir.
Keza sizin bekaret dediğiniz şeye tip dunyasi kadınları hastalıktan korumak için var olan bi zar diyor. Bekareti namus ile bagdastirmayin o yüzden.

Başkalarını bilemem ama benim için önemlidir. Ben bu zamana kadar kimsenini elini tutmadım. Kimseye bir aşk sözü etmedim. Böylece evleneceğim kişinin bekareti benim için önemlidir.

Benim icin onemlidir. Bunu da alinti yapip polemige cevirmeyiniz rica ediyorum. Nedeni ise patlak zarlarinizla ilgilenmedigimden oturudur.

Hassas konu bunlar ben bile emin olamıyorum ne derim ne düşünürüm.

Yorumsuz kalmak en doğrusu

Önemlidir.
Böyle beklentisi olan, yüreğiyle okşasın, organlarıyla değil. Kalkışmasın bile.

(Tabirimi mazur görün.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri