Evlilikte bekaret önemli midir değil midir?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 899 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hiçkimseyle birlikte olmayı düşünmüyorum.çünkü hep karımın yüzüne nasıl bakarım derim.son nefesimi verene kadar tek bir gülüm olacak Allahın izniyle.eşiminde böyle olmasını isterim.bakirelik olayını geçtim.başka birinin eşim olacak kişinin gözlerine bakmasına bile tahammül edemem kodummu oturturum :)

selam.olay erkeğin fallus kompleksinde gizli..hep şu soru..acaba benden önceki daha büyük bir fallusa sahip miydi? Acaba beton gibi erekte olup bunu sabaha kadar sürdürebiliyor muydu? Acaba karım bu iri yarı adamın altında nasıl inliyordu?! Dert bu beyler.dini ahlaki sebepler bir yana,en önemli sebep budur.insanin beynini tokatlar bu sorular..kendine güvenen adam bu sorunu yenebilir.ama asla emin olamaz..asla...

Mira
Tartışma bölümündeyiz ve birden farklı görüş olması kadar olası başka hiç bir şey yok. Fakat örneklendirmeye çalıştığınız şey çok farklı yerlere giden bir durum.
Şöyle ki evlendikten (evlilik şart değil söz verdikten diyelim biz ona)sonra başkası ile cinsel ilişkiye girmek aldatmaya girer. Yani seni seviyorum ama başkalarına da vermek/almak (oha lan ne kadar açık yazdı ss) istiyorum gibi bir anlam çıkıyor bundan. Ve bu toplum ahlakına uymadığı gibi insani bir tavır da değildir.
Başlık altında bahsedilen durum ise bir tercihtir. Namusun bacak arasından ibaret olmadığının bilincine sahip bir bireyin sadece tercihidir.
Veya bir diğeri bunun özel bir durum olduğunu düşünür ve kendisine layık olan ile sadece cinsel ilişkiye girmek ister. Belki buna inançları da dahil olur falan. Ve buda bir tercihtir.
Fakat örneklendirdiğiniz şey tercih değil ihanettir. Hainlik barındırır. Ve bunun kabulü pek mümkün değildir. Sağlıklı bir ilişki içinde olamamalıdır da.

Kendi aranızda konu ile ilgisiz muhabbet etmeyin.burda önemli bişi anlatıyorlar.az dinleyin.

Her şeyi at bir kenara yok erkeklerin gururunu okşamamak için , yok o yapıyor ben niye yapmıyımları, yok dîn neyi gerektiriyorsa o yapılırları, kadın yapınca o** erkek yapınca gurur olayını , bilenmeye gerek yok. Herkesin bekareti kendine. Bakir/e sin çünkü hayatını geçirmek üzere adım attığında her şey özel olsun yeni bir başlangıç olsun istiyorsun. Sen böyle istediğin için öyle olsun. Gerisi veya bir başkası hikaye..

Ben bunun ustune zaten diyecek soz bulamıyorum konu basligini onaylayan cevap yazmışsınız.Kizlik namustur namusunu kaybeden şerefini kaybeder istisna haric yani zorla basina birsey gelen magdur olan ve buna sahit olan kisiye sözüm yok.Konuyu tartisma olarak saptirabilirsiniz saygi duyarim. ;)

Erkeğin namusunu belirleyecek bir zar yapılamadı henüz.

ne o sizli bizli mi olduk şimdi

Boyle konular açıp kadınları assagiladiginiz müddetçe evet.
Senin le Bu "kasar" mevzusuna tartistigimizi unutmadın umarım.

Cinsiyetçilik yapmayın o halde bırakında herkes kendi yaşam etiğine göre yaşasın anliyoruz hepinizin pipisi aynı boyda değil yapacak birşey yok.:p

Boyle konular açıp kadınları assagiladiginiz müddetçe evet.
Senin le Bu "kasar" mevzusuna tartistigimizi unutmadın umarım.

MCinsiyetçilik yapmayın o halde bırakında herkes kendi yaşam ettiğine göre yaşasın anliyoruz hepinizin pipisi aynı boyda değil yapacak birşey yok.:p

ya şu çoğul eklerini kullanmasak aşağıladığınız falan her önüne gelenle de yatmasın dedim ne olmuş yani

yani bahsettiğimin kelime anlamı o ise ona yakın bir anlam çıkabilir. eş adayım falan demedim o yüzden yakın. sen neden birden saldırıya geçtin onu anlamadım.

Orada biri namus vs yazmış neden sadece erkek milleti yüzünden kadınlar kendi cinslerine böyle yaftalar yapıştırır demekten kendimi alikoyamiyorum fever ciim.

Orada biri namus vs yazmış neden sadece erkek milleti yüzünden kadınlar kendi cinslerine böyle yaftalar yapıştırır demekten kendimi alikoyamiyorum fever ciim.

şu yaştan sonra kadın mı olalım ayrışmamak için :S

istediğinizle sevişin kardeşim banane, ahlak bekçisi miyim ben zaten bir sahil kasabasına yerleşip bekar hayatı yaşayacağım beni ilgilendirmiyor bu konu.

eğer iki tarafta bu konuda bakir ise önem verebilirde, bence önemli bir konu değil, 3 yaşından sonra hiç bir önemi ve anlamı kalmayan bir zar tabakadan bahsediyoruz, namus bacak arasında değildir.

elim kız eline degmedi bakirim bakir ariyorum ahaha
herkezin kişisel tercihleridir
karişamazsin
yadırgayamazsın
sorgulayamazsın
susmalısın.

Kız için de erkek için de önemlidir. Uzun uzun anlatmayayım şimdi. . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri