Evleneceğiniz kişinin siyasi görüşü önemli midir?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Önemlidir.
Tayyip'e oy verecek olan ve hayatıma girmeye çalışan birisine az önce dedim ki "16 senedir beni; vatan haini, terörist, ateist, dinsiz imansız olarak yaftalayıp duran birinin değirmenine su taşıyan insanla muhabbetim merhaba merhaba'dan öteye gidemez"

Arkadaşlık ilişkisi gibi değil evlilik konusu. Arkadaşlık ilişkilerinde farklı görüşlerle ilişkiniz bir yere kadar devam edebilir ve ufuk açıcı da olabilir. O da kişiler bağnaz değilse. Dar görüşlülük fıtık ediyor adamı.
Ancak evleneceğiniz kişiyle siyasi görüş ve dini inançlarınız aynı doğrultuda olmazsa o iş yaş arkadaşlar.
Götürebilen varsa, alnından öperim.

Siyaset tartışmayı seven biri değilim.
Fanatiklik ve aşırıcılık duygusunuda barındırmıyorum içimde.
Tencere kapak durumundan mütevellit önemsemiyorum.

Umrumda değil siyasi görüşün
aklımdan çıkmıyor seni ilk görüşüm.

ÖNEMLİ. Siyasi görüş hayata bakış açılarının önemli bir manzarasıdır.

bak şu şöyle
yok o böyle demekten
sevişmeye zaman kalmaz
bu sefer gerilim olur
gerek yok bunlara

Önemlidir, hayata aynı pencereden bakmak gerekiyor. Yoksa hayat çekilmez bir hale gelir.

Benim için mühim olan tek görüşü sarımsaklı kerevizle alakalıdır.

Kerevizi sarımsaksız yapacaksa en koyu komaniz de olsa onla asla sevişemem.

Sarımsak Çin'de de olsa gidiniz, alınız, dönünüz ve kerevizinize koyunuz diye madde var Rakı ansiklopedisinde. Lütfen.

Sen evlenmeyecekmişsin ki zaten niye dert ediyosun.

Siyasiler bile her gün görüş değiştiriyor.

Düşündüğü herşeye çok derin bir saygı duyarım elbette ama aktivistliğini ölçerim mutlaka

Hırlaşmayı çok severim de .
Siyaset tartışmasını çekemem .

Değil. Benim gibi tüm siyasi partilerden nefret edecek raddeye getiririm onu zamanla.

Muharrem İnce aşığı bir bayanla izdivaç yapmak isterim açıkçası..

Fanatikliğin hiç bir türünü sevmiyorum. Spor, Siyaset, Din...

Onun haricinde pek bir önemi yok. Bir insan fanatik değil ise, sorguluyor demektir. Ki bu da güzel birşeydir.

Geri