Evleneceğiniz kişinin siyasi görüşü önemli midir?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Yav buyuk konusmayin elbette durusu olanlara saygim sonsuz benim de keskin cizgim var bu konuda. Ama kimler gordum kimleri... terörü lanetleyip manitayı değiştirince dağda yatarım diyeni de... ülkücü manitaya geçip daga taşa uluyani da. Kadinin chpli olup sonradan kocasinin tarafini secip ağır yobaz pislik diye kadının ataturke sallamasini mi neler neler... bu kadar keskin dönüşler olmamalı. Bir parça bile yakın düşüncede isem evet olur. Ama diğer türlü asla.

Yav buyuk konusmayin elbette durusu olanlara saygim sonsuz benim de keskin cizgim var bu konuda. Ama kimler gordum kimleri... terörü lanetleyip manitayı değiştirince dağda yatarım diyeni de... ülkücü manitaya geçip daga taşa uluyani da. Kadinin chpli olup sonradan kocasinin tarafini secip ağır yobaz pislik diye kadının ataturke sallamasini mi neler neler... bu kadar keskin dönüşler olmamalı. Bir parça bile yakın düşüncede isem evet olur. Ama diğer türlü asla.

ülkücü birine vurulmak mı? kurşun olarak mı?

• Hehe
Tepkiler: Aze
Burda seks konuşuluyo aloooo verin bana yetki
#yarciyetki

Futbol takımı mi la bu fark etmesin.
Siyasi görüş seni sen yapan şey. Yada seni sen yapanlar siyasi görüşün.

Ne demek önemli mi.

Siyaseti, Futbolu, Kaynanayı ve en iyi arkadaşlarınızı evliliğinizden/ilişkinizden uzak tutun.

Futbol takımı mi la bu fark etmesin.
Siyasi görüş seni sen yapan şey. Yada seni sen yapanlar siyasi görüşün.

Ne demek önemli mi.
İyi de bize ne? Sandıkta kime veriyorsa versin... İlla sosyal hayatın içinde zxc partisine gereğinden fazla sempati besliyorum diye yırtınmak zorunda mı? Benim partim senin partini döver dalaşına girip huzur içinde uyuduğu tek yer mezar olur sanırım fjxj

Parti başkanları böyle savunmaz :d

Ben oyunu hasan arata verenleri vatan haini ilan ettim

herhalde önemli. adamın şerefli mi, vicdanlı mı, ne kadar insan, ne kadar değil. bunların hepsini belirliyor o görüş. trde yaşıyoruz *k, bu görmezden gelebileceğimiz bi kriter değil.

Çok siyaset anlamadığım için terörist olmadığı sürece dert değil. Jfjjfjf

Geri