Evleneceğiniz kişinin siyasi görüşü önemli midir?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Ben hiçbir görüşü tam olarak benimsememiş biri istiyorum galiba ya.
Çünkü bana yakın bile olsa bir görüşe sıkı sıkıya bağlı, savunan insanla anlaşmazlıklar yaşıyorum.
İdeolojik bakış açısı dünya görüşünü, yaşayış şeklini de az çok etkilediği için ideolojik olarak bana yakın olsun ama yine de eleştirmekten de çekinmesin, olayları tartabilsin, mantıklı olsun, doğru ve yanlışı objektif olarak değerlendirebilsin. Körü körüne bağlılara kafa atasım geliyor.

• Beğen
Tepkiler: W
İnancı tam olsun. Siyasi görüş tırt.

önemlidir arkadaşlar tatava yapmayın :D aynı evin içinde yaşıyorsunuz. sen zeneral zevdeti izleyip ağlarken tutup aktrollük yapsa keşke yunan galip gelseydi dese tahammül edemezsin. kan çıkar. kendinize gelin :D

Bizim ailede her görüşten insan var. Bir şey olmuyor. Cahil olmasın yeter.

Müslüman olsun ehli sünnet olsun . Sağ görüşlü partilere yakın olsun . Devletinin milletinin yanında olsun.Zengin malı mülkü bol olsun . Bir anası babası olsun . Çok akrabası olmasın

eğer gerçekten aşık isem seviyorsam gözüm hiçbir şey görmez ki

Forum oyunlarında laf soksun yeter.

bir çomar ile evlenmektense

maymunlar cehenneminde takılmak daha mantıklı

Ben onu baştan yaratırım zaten. O yüzden önemli değil.

Siyasi görüşü hiç önemli değil. Siyasi görüşünü nasıl ifade ettiği, akıl yürütme becerileri, argümanları ve mantığı önemli.

No Pasaran ile evlenecek olsaydım farklı siyasi görüşlere sahip olmamıza rağmen evlenirdim. Kendisiyle epey siyaset konuşmuşluğumuz var diye hatırlıyorum. (Sadece siyaseten değerlendirdim.)

Siyasi görüş tali mesele. Değişkendir, fanidir, basittir, kullan attır. Âlemşümul bir görüşe erişebilmiş olmalı. İşte o değişmezdir, bakidir, baştır. Sadece siyasi görüşle var olmakla yetinen ve daha ilerisini akletme yeteneği olmayan bir insanla hayat ortaklığı kuramam. Sadece partizan olan, sadece -izmci olan, sadece -iş çi olan ve ötesine gidemeyenden bana, benden de ona yar olmaz.

Aşırı partici ve terör örgütü propagandası yapmadığı sürece anlaşırım ya…

• Beğen
Tepkiler: W
Kesinlikle aynı ideolojilerde olmalıyız yoksA bi gün o evden ikimizden birinin cesedi çıkabilir kjkhjhjgj

şaka şaka ama tabiki aynı olmalı aynı şarkıyı dinlerken aynı duyguyu yakalamak çok önemli aynı şiirden etkilenmek mesela bu ona binlerce kez aşık olmamı sağlayabilir yani :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kesinlikle aynı ideolojilerde olmayız yoksA bi gün o evden ikimizden birinin cesedi çıkabilir kjkhjhjgj

şaka şaka ama tabiki aynı olmalı aynı şarkıyı dinlerken aynı duyguyu yakalamak çok önemli aynı şiirden etkilenmek mesela bu ona binlerce kez aşık olmamı sağlayabilir yani :)
düğünlere gide gele sana bir şeyler oldu kız, bu konuda da bu kadar romantik davranamazsın.... gözünün önünden altın kemerler uçuşunca tabii insan bi romantize oluyor...

konuyla ilgili de yorum yapmayacağım. tek önemli olan her yerde aynı görüşü savunabilsin ki net bir şekilde yallahlayalım ya da kucaklayalım... tenhalarda başka, meydanda başka görüşlerin peşine düşenlerden hoşlanmam. konuyla ilgili yorum yaptım, tutarlılık <3

Evet ya terör sevici olmaz…

Son düzenleme:
Son derece önemlidir.

Mealen şöyle ; “Politik görüşünüz sizi siz yapan şeydir, konuşurken seçtiğiniz kelimelerden, garsondan nasıl sipariş istediğinize, partnerinize nasıl davrandığınızdan, zorluklar ve krizler karşısındaki davranış reflekslerinize kadar her şeydir.”

O yüzden uçlarda birine aşık olduğunuzu zannediyorsanız. Aşkı tanımamışsınızdır.

Geri