Bodo Glimt 3.5 ust.Ben yeri geliyor kendi arkadaşlarıma tahammül edemiyorum birde eski sevgili çıkarmayın başımıza.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bodo Glimt 3.5 ust.Ben yeri geliyor kendi arkadaşlarıma tahammül edemiyorum birde eski sevgili çıkarmayın başımıza.
Bodo Glimt 3.5 ust.
Yengeclerin o duygusalligini nasil dinginlestirdin, goz yaslarini nasil durdurdun acaba..lisansım yengeçlerle, yüksek lisansım yengeçlerle, stajım ve deneyim kazanma sürecim balıklarla olmuştur...
aa, dijital sevgili cv'si hazırlama işine mi girsek @juju?
vallahi yapacak çok manyak var... ilişki cv'si diye bir sayfa, aaa aaa aydınlanma... jdshs
sonra uygun ilişkilere cv'nle başvuracaksın falan, tutar bu.
çok da dinginleşemedi jujuşkom... psikolojik tedavi görmeye başlamıştı aşkının etkisiyle.Yengeclerin o duygusalligini nasil dinginlestirdin, goz yaslarini nasil durdurdun acaba..
Yalniz fikir harika. Bizim bu fikirleri bulup bulup asla uygulamamamiz. Bad boy isteyenlere bad boy, efendi isteyenlere efendi.. boylece genel kani ‘’kadinlarin efendi erkek yerine p*cleri tercih etmesinin( eksi sozluk basligidir kimseye oyle seyler demeyiz tabi..)’’ de onune gecmis oluruz..
Biz buna psikolojide melom etkisi diyoruz.. inanmazsaniz @hahahah ‘ya sorun.çok da dinginleşemedi jujuşkom... psikolojik tedavi görmeye başlamıştı aşkının etkisiyle.
en son annesi beni arıyordu sen benim kızımsın oğlumu bırakma diye
uygulamazsak bunu da kapar biri....
Ben yasal iddaa oynamam hocu. Ölü oranla ne isim olur.Böyle arkadaşları seviyorum.
ilk yarı 1,5 ya da maç sonu 3,5 denerim. 2,5 oranı çok düşük.
Ben yeri geliyor kendi arkadaşlarıma tahammül edemiyorum birde eski sevgili çıkarmayın başımıza.