Eski Kurtlar Buraya :)

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
sülüüüümaaaaaaaaaaaaaannnnn abiiiiim :emoji_flushed:
Yemin ediyorum su an 20 yil önce dogumdan sonra evlatlik verdigim evladigimi bulmusum gibi sevindim seni görmeme :party_face:
Profil resmin bile degismemis, sen nasil bir ağasin paşasin olm ya ^81
Aynen hepimiz için güzel oldu bu iş her yeni gelenle bir gülümseme yaşıyorum.
20 yaşında evlat olma fikri güzel ama sevdim onu :emoji_baby:

Karakter olarak Muhafazakâr bir insanım üşenmedim aradım buldum imzayı, profil resmini :emoji_nerd:
Sende az paşa değilsin ^84

Aynen hepimiz için güzel oldu bu iş her yeni gelenle bir gülümseme yaşıyorum.
20 yaşında evlat olma fikri güzel ama sevdim onu :emoji_baby:

Karakter olarak Muhafazakâr bir insanım üşenmedim aradım buldum imzayı, profil resmini :emoji_nerd:
Sende az paşa değilsin ^84
Ben yaşlandigimi farkediyorum, ve bu olay hic hosuma gitmiyor :emo:
Senin karakterini yesinler sülocan.
Hadi simdi de beni ne kadar özlemissin onu konuşalim bence. Bu duygulari kelimelere dökme vakti geldi de geciyor bence ;s5

Ben yaşlandigimi farkediyorum, ve bu olay hic hosuma gitmiyor :emo:
Senin karakterini yesinler sülocan.
Hadi simdi de beni ne kadar özlemissin onu konuşalim bence. Bu duygulari kelimelere dökme vakti geldi de geciyor bence ;s5
Ah bizim zamanımızda rep vermek vardı açıktan yazmayıp ordan neler yazardık. ;s5
O özlem burada kelimelere dökülerek izah edilecek şey değil. Benim yolum senin o taraflara düşmüyor belki senin düşer bir fincan kahve veya çayla başlayacak sohbet belki çare olur. Sevgi arsızım benim :emoji_heart_eyes:

Ah bizim zamanımızda rep vermek vardı açıktan yazmayıp ordan neler yazardık. ;s5
O özlem burada kelimelere dökülerek izah edilecek şey değil. Benim yolum senin o taraflara düşmüyor belki senin düşer bir fincan kahve veya çayla başlayacak sohbet belki çare olur. Sevgi arsızım benim :emoji_heart_eyes:
Ne kadar zaman gecerse gecsin, bir tek simarik küçük kiz yanimi törpüleyemiyorum be sülo :emoji_flushed:
Her şeyimi büyüttüm şu hayatta (hayir, kilo almamdan bahsetmiyorum!!!!) ama o kücük kiz büyümüyor arsiz şey :emoji_massage:
Ay hadi insallah sülocanim, kaç zamandir türkiye'ye yolum düsmedi ama cok özledim oralari. Ama bir fincan kahveyle kurtulamazsin, ben sana diyeyim!
Hadi simdi "aydan'i sevip simartalim" başligi acalim ;s5 teco ve cio da gelsin, onlar da beni eminim cok özlemislerdir :emoji_flushed:

Geri