Eski Kurtlar Buraya :)

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Kimse gelmesin artık yeter başımız ağrıyor..
Hepsi gidecek sadiş, biz kalıcaz yine…

Gelen gelene maşallah... bi kavga patlar artık bu kadar kalabalıkta.... Gameri sanki animsiyorum gibi. Hoş geldiniz hepiniz
Eskiler olsa sadece iyi bir de romantik bişeyler gelmeye başladı sekizim….. her an herşey olabilir.. takipteyiz..

Hoşgeldin Cihan. @rt

Seksen kere yazdık sana aydan yazınca geliyosun

İnsta effect diyelim?
Hoşbuldum mesut ananla aynı forumda takılmaya devam mı knk?

Edit edit mesut forumdan manita yapmış buraları editlemek zorunda kaldım saygılar yenge :d ben bile evlendim siz de bi yastıkta kocayın :d

Son düzenleme:
Mazlum hoş buldum da yazıların bi çoğunu okuyamıyorum yakın gözlüğüm kırıldı. :(
Dizimi açın bi de dizi izleyecem ben ve sudoku...
Seninle Ankara’da çay içtiğimiz an geldi aklıma. Sene 2012’ydi sanırım. Gördüğüme sevindim. Kaybolma buralardan, daha sık gel.

• Beğen
Tepkiler: rt
Ramses II Fransa'da bir müzede mumya şuan, onuda diriltip foruma getirme çalışmalarımız devam etmektedir. Lanet kısmınıda çözdük mü iş tamamdır.

Bu iş için 3 büyücü, 2 şaman ve 1 guru ile beraber çalışıyoruz.

Seninle Ankara’da çay içtiğimiz an geldi aklıma. Sene 2012’ydi sanırım. Gördüğüme sevindim. Kaybolma buralardan, daha sık gel.
Cay + tavla. Kim kazanmıştı hatırlamıyorum. Geçen haftasonu yine ankara konur sokaktaydım. Mekanların çoğu değişmiş. Kaybolmamaya calısıyorum ama laptop olmayınca bi türlü olmuyor. Yine denerim ama : d

10 sene demiş yaşı belli olmasın diye :yerdedönedönegülensmile:
Eski nickim Alakurt dermişim, Eskiden neysek hala öyleyiz!

Bu konuda kaydım olsun bakalım kimler varmış.
Süleyman merhabalar. Aklımda bir soru var. Bunca yıl o avatarı ve imzanı nasıl saklayabildin :ddd

Geri