Hatrım Kalır
Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkür ederim efenim, hoş buldumİcabetiniz çok hoşuma gitti hanımefendi, hoş geldiniz… instamı kapattım benim mük yüzümü göremediğiniz için biraz üzgünmüşsünüz gibi geldi![]()
Ahahahahahahhaha, öyle bir mesaji da iki kez atmak cok ironik oldu.İki kez yaptın şu an : ddd

Hos buldum da, böyle kuru kuru mu şeediyoruzYaa hoş geldin![]()

Hos buldum da, böyle kuru kuru mu şeediyoruz![]()
Cio'nun cebinde akrep var, ismarlamaz o it.Imm bilmem ne seversin ki... Ankara Tava? Cihan abi ısmarlasin...
Hatirladin beni bu arada dimi....

Aydan'ım derken@aydan
Ay ay Aydan’ım gelmiş.
Cio'nun cebinde akrep var, ismarlamaz o it.
Cay kek mek biseyler cikarin bari ya, kuru kuru sohbet edemiyorum
Hatirlamadim seni bu arada
Nicklerin cogunu hatirlamiyorum ben ama, harika oldugum kadar yaşlilik geregi unutkanim da azicik![]()
İzlemedeyim....Hadi öpüştük koklaştık hasret giderdik şimdi GAASSARAY MONACO zamanı @adfgs tribünde misin?
Teco'nun bitanesi bendim simdi, kendini ona yamayan hangi insan evladisin senCSKN abisinin BİTANESİ diyim %100 hatirlarsin...
Yoo hicte... gayet fedakar bi insan. Ergenligimi az cekmedi.
Tabii ki harikasin !!ve taş gibisin bence...Serbest avukat misin savci vs mi oldun yoksa bi ara öyle bi durumlarin vardi yanlis hatirlamiyorsam neyse merak ettiğim detayları DMden sorarim tekrar hos geldin![]()

Teco'nun bitanesi bendim simdi
Admiiiiiinnnn admiiiin bannnnn lütfeeeeeen, hakareeeet var :/Baya yaslandigina ikna oldum....