Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Koç gibi koçum benSnorland İkizler
yesiL Oğlak'tı sanirim
aydan'ı hatirlayamadim

Aynen hepimiz için güzel oldu bu iş her yeni gelenle bir gülümseme yaşıyorum.sülüüüümaaaaaaaaaaaaaannnnn abiiiiim
Yemin ediyorum su an 20 yil önce dogumdan sonra evlatlik verdigim evladigimi bulmusum gibi sevindim seni görmeme
Profil resmin bile degismemis, sen nasil bir ağasin paşasin olm ya![]()

Ben yaşlandigimi farkediyorum, ve bu olay hic hosuma gitmiyorAynen hepimiz için güzel oldu bu iş her yeni gelenle bir gülümseme yaşıyorum.
20 yaşında evlat olma fikri güzel ama sevdim onu
Karakter olarak Muhafazakâr bir insanım üşenmedim aradım buldum imzayı, profil resmini
Sende az paşa değilsin![]()

Ah bizim zamanımızda rep vermek vardı açıktan yazmayıp ordan neler yazardık.Ben yaşlandigimi farkediyorum, ve bu olay hic hosuma gitmiyor
Senin karakterini yesinler sülocan.
Hadi simdi de beni ne kadar özlemissin onu konuşalim bence. Bu duygulari kelimelere dökme vakti geldi de geciyor bence![]()

sayende
Ne kadar zaman gecerse gecsin, bir tek simarik küçük kiz yanimi törpüleyemiyorum be süloAh bizim zamanımızda rep vermek vardı açıktan yazmayıp ordan neler yazardık.
O özlem burada kelimelere dökülerek izah edilecek şey değil. Benim yolum senin o taraflara düşmüyor belki senin düşer bir fincan kahve veya çayla başlayacak sohbet belki çare olur. Sevgi arsızım benim![]()
teco ve cio da gelsin, onlar da beni eminim cok özlemislerdir