Eşinizin mini etek giymesine izin verir misiniz?

Konu sahibi son olarak 2858 gün önce görüldü
Korkarım ki sevgili darker ilerleyen postlarında ben karımu başkasıyla da paylaşabilirim onlarında hakkı diyecek.

Tamam giysin, bende giyiyorum da böyle de açıklanmazki.

Önce terbiyesizlik yapmamayı öğrenin. Giyim kuşamla kavatlığı bir gören zihniyetten ne beklenir.
Karının bacaklarının sütun gibi olması ve başka başka erkeklerin de bunları görmesini istemek mi yani o zaman terbiyeli olmak?

Allah bilir tivitır bioslarınızda "lütfen bakımlı ve elit erkekler; abazalar yazmasın" da yazıyordur şimdi sizin.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

önce doğru yazmayı öğren. tweeter hesabım yok bu arada

Twitter hesabın vardır belki :/

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Twitterim yok sadece forumda merak ettim konu açtım. Ben eşimin mini etek giymesinden hoşlanıyorum siz hoşlanmayabilirsiniz o ayrı konu.

bacaklarına ağda yapsın öle giysin :))))

otururken rahat oturamazsın, yürürken sürekli aşağıya çekiştirirsin? mini etek giymekte ki amaç nedir çözemedim?

otururken rahat oturamazsın, yürürken sürekli aşağıya çekiştirirsin? mini etek giymekte ki amaç nedir çözemedim?

O zaman başkası da size kadınlar makyaj yapmasın nasılsa makyaj olmasa da bir şey olmaz diyebilir. Ne alaka diyebilirsiniz. İkisi de dış görünüm sağlıyor.

İzin bile isteyemez :wink:

Evdeyken benim yanimda giysin.

bacaklarına ağda yapsın öle giysin :))))

Kocamı mini etekli pek de hayal edemedim :D

O giymesin ben giyerim.

Benim eşim giyecekse sıkıntı var demektir bence. :nee:

Benim yanımda evde giyebilir ama dışarda giymesin ,kıskanırım asdjkl

ortaklaşa giyeriz np. <33

Giymek istiyorsa saygı duyarııı.
lgjkbkng

Çok istiyorsa giyebilir , sıkıntı yok :D

Yanında ben varken belki giyebilir -.-

Cok cani istiyorsa giysin ama onun yerine utabilirim :dd

Tabi ki izin vermem benim kocam mini etek giyemez!

kirk yillik forumcuyum boyle multi üye gormedim.

her kimse habire üyelik alip ayni yorumlari yapmis.

hayir, ağır mizahsizlik var, hep ayni şakalar.

yeğenim, şakalarda zorluk çekiyorsaniz gırgır dergisinden bi metin yazari ayarlayalim size. dergi kapandi, butun elemanlari iş ariyor.

karamuratbenim ne diyorsun hocu? hanim kizlarimiz hep pişti olmuş. bak biseyi kirk defa soylersen olurmus. bunlara mini etekli kocalar denk gelecek bak gör. aha buraya yazdim.

Eşsiz giyiyorum ben, sayılır mı?dd

Geri