Eşim mini etek giymek istiyor

• Kullanıcı erolum93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3808 gün önce görüldü
eşim sürekli olarak mini etek giymek istiyor yılbaşına dışarı çıkarken etek giymişti çok kısaydı zorla çıkarttırdım değiştirmezsen dışarı çıkamayız diye o günden bu güne sürekli olarak tartışıyoruz bu meseleden dolayı mini etek giymemesini sağlamam lazım sizce ben napmalıyım
.......................

Hoca efendi sen arvasi konularına dön. Bozar seni buralar

Deyyus olmak
Sual: (Karımın, kızımın istediği erkekle beraber olmasına karşı çıkmam, hattâ kendim yardımcı olurum) demenin dindeki yeri nedir?
CEVAP
Karısının, kızının, mahrem kadın akrabasının, başka erkeklerle düşüp kalkmasına göz yuman, onları kıskanmayan erkeğe deyyus denir. Üç hadis-i şerif meali şöyledir:
(Allahü teâlâ, Cenneti yaratınca, “Deyyus senin kokunu bile duyamaz” buyurdu.) [Deylemi]

(Deyyusa Cennete girmek haramdır.) [Nesai, İ. Ahmed, Taberani]

(Yakınını kıskanmak iman alametidir. Deyyusluk ise münafıklık alametidir.) [Beyhekî]
[Her büyük günah gibi, bu günaha da tevbe edilir ve bir daha işlenmezse affolur.]

Deyyusa, pezevenk de denir. (İslam Ahlakı)

Pezevenge dümbük, kodoş, kavat da denir. (TDK)

Birincisi insanlara hakaret etmek haddiniz değildir. Bir üye bir konu açmış isteyen yardım eder isteyen eleştirir. Ancak siz eleştirmeyi hakaret etmek sanıyorsunuz.

ayıptır söylemesi karı senin karın eşin senin eşin . banane donundan eteğinden .mini etekli giymesini istemiyorsan evlenmiyecektin . bu soru fitne çıkarmak için sorulmuş sorulara benziyor . bir erkek karısının donunu eteğini forumlarda gelen gidene sormaz . soruyorsa ya dalga geçmek için soruyordur yada ........

İlk cümleniz doğru sonrası tamamen ailenizden verdiği terbiyeden kaynaklanıyor.
Özetle başkasının eşi yada mini eteği sizi ilgilendirmiyor. O cümlenin sonundaki noktalamanın ne olduğunu da herkes anlamıştır.

Sevgili climax haklı burası size fazla gelmiş, copy+paste konularınıza dönmeniz iyi olacaktır.

Mini etek rahatsız ediyorsa evlenmeden önce giyim kuşamını öğrenecek kadar niye tanımadın eşini

Adam kendisi sormuş mini eteği. Biri cevap verince de akıllı oğlan o cevap verene çıkmış size ne mini etekten diyor.

Bu kadar kasıntıya olur öyle :)

Bu konunun bir çözümü yok o yüzden unutmak için;

7NBLAv.jpg

Kısıtlarsan daha çok arzu duyar. Ters psikoloji uygula. Hatta giyemeyeceği kadar kısa etekler al, giydirmeye çalış. Vazgeçer. :d

Doğru olanı yapıyorsun,geniş değilsin.

ne var bunda arkadaşım) giysin çok abartılı olmadığı sürece

Onu kiskanmayi bıraktığında vazgeçecektir.

Erkeğe her şeyin serbest olduğu toplumda mini etekten bahsetmek bile abes olur. Evlenmeden önce sayısız kişilerle cinsel ilişki yaşayan bir erkeğin bırakın mini eteği evlenmek için bakire kız aramasını bile saçma buluyorum. Erkeğe serbestse kadına da serbest olur. Yok yasaksa ikisine de yasak olmalı.

insanlar artık bellı bır yaşa gelınce boyle çocukça şeyler yapmamalı

Geri