Eşim mini etek giymek istiyor

• Kullanıcı erolum93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3807 gün önce görüldü
Evlilik öncesi giymesine izin vermişsin, şimdi de onaylayabilirsin.

evlililer sorunlarına forumda care ariyo:/ hayat çok garip.
İşte bunlar hep iletisimsizlik

Evlendiğimizden beri benim eşim de giyiyor. Bunda büyütülecek bişey yok. Mini etek giyen tek kişi eşin olmadığı için bence kafana takma. İyi yanını düşün. Mini etek yakışan bir eşim var diye düşün bence.

Ben de erkek olmuş olsaydım eşime mini etek giydirmezdim açıkcası. Başkaları bakamazdı karıma :T:
Geniş değilim maalesef.
İyi ki erkek değilim Allahım .d

söyle ona eteğin altına paçalı don giysin :p

bacaklarını ısır saat yap o kadar çok saatle giymez

Nokta atışı yapıyorum
1- Mini etek giyip dışarı çıkmandan fena halde rahatsız oluyorum de
2- Buna rağmen giyecekse giysin. Zira eşimiz dahi olsa insanların kıyafetlerine müdahale hakkımız yok diye düşünüyorum.

LG-G5 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

Eşiniz, flört ettiğiniz ya da nişanlınız sizinle birlikteyken de muhtemelen kısa etek giyiniyordu ki evlendikten sonra da doğal olarak giymeye devam ediyor.Rahatsızlığınızı ta başından bildirmeliydiniz ki sonradan değiştirme çabası doğmasın.

Kıskandığını belir. Üzerine oyna birazcık " artık beni sevmiyor musun ?" "Neden benim sevmediğim şeylere yapmakta ısrarcısın." gibi cümlelerle sıkıştır sevdiğini

Fazlada dozunu kaçırmadan yap tabi bunları :D eğer sana değer veriyorsa uygun bir çözüm bulunur.

söyle ona eteğin altına paçalı don giysin :p

Bu nasıl çözüm. Zaten insanlar altında paçalı don olduğunu bilmeyecekleri için don giymeyenlerle aynı gözle bakacaklardır. Paçalı da olsa oturmayı beceremezse donunu gösterirse etrafa rezil olur yine.

Ne mini etekmiş yahu devlet meselesi haline geldi -.-

eşim sürekli olarak mini etek giymek istiyor yılbaşına dışarı çıkarken etek giymişti çok kısaydı zorla çıkarttırdım değiştirmezsen dışarı çıkamayız diye o günden bu güne sürekli olarak tartışıyoruz bu meseleden dolayı mini etek giymemesini sağlamam lazım sizce ben napmalıyım
Giysin nevar bunda ve burdan ne gibi bir cvp bekliyorsun ki kim karisirki esinin giyimine

Konuyu açan arkadaş anladığım kadarıyla Adanalı.
Yarın öbür gün show tv de ana haberlere çıkmazsınız inşallah.

Geri