Eşim mini etek giymek istiyor

• Kullanıcı erolum93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3808 gün önce görüldü
Ne güzel işte neden karşı çıkıyosun, bacakları güzel demekki giymek istiyor. Benimde eşim mini giyer bazen hatta seksi çoraplar ve yüksek topuklularla

Madem sen giyiyiorsun bende giyeceğim de ve giyip dışarı çıkın birlikte (1 kere ciddi olduğunu görürse) o zaman vazgeçer :p

Eşini bu mini etek giyme merakına götüren nedeni araştır sorarak belki bir yerlerde bir şeyler bulur tamir edersiniz. Sonrada bunun tarafınca uygun kaçmadığını güzel dille anlat ama hakaret veya kadının gururuni kırmadan yap. İnatlaşır.

Ya giysin ya sanki önceden giymiyordu evlenince mi inatla giymeye başladı, evlenmeden önce konuşmalıydı rahatsızlığını, belki mini etekli gördü beğendi şimdi güya erkeklik taslıyor. Yobaz.

Giydirme giydirme ortalık karışık

Vur ağzına 2 tane bunu bir daha giyersen senin ızdırabını severim de kardeşim,

benimki 2. yöntem tatlı dilden anlamazsa tabi, ben böyle yapardım. Minide neymiş hemde bu havada yuh!

Siz çok gururlu ve onurlusunuz. Bence gidip sen giy mini eteği.
Her gün annemin ve kız kardeşimin haberleri görüp üzülmesi de sizlerin yüzünden.
Ve o avatarı da degiştirmelisin. Yakısmıyor sizin gibilere.

Benim eşim de bana mini etek giydirtmiyor. Neymiş, erkekler etek giymezmiş.

Evlendikten sonra değiştirme cabasina neden girilir? Flört donemi ne ise yariyor kişiler bu donemde birbirlerini tanimaz mi? İstekler ve sinirlar hakkında konuşmaz mi? Şahsen flört doneminde sorun olmayan bir şey evlilik doneminde de olmamali. Görmüş, beğenmiş, kabul etmis ve evlenmissinizdir bundan sonra laf söylemek sacmaliktan ibaret.

Benimki 2. yöntem tatlı dilden anlamazsa tabi diyor :DDD. Sen mi anlatacaksın tatlı dille ?

"Seksi karım tüpcüyü azdırıyor" tarzında cuckold paylaşımlar istemiyoruz forumda.

Ulen :D
Neyse ya bir şey demeyeceğim
Kim hortlattı la bu konuyu

Allah başka dert vermesin.

sen giyersen bende giyerim de
dene bakalım
olmadı giyersin

etek altı capssler arıodum nere düştüm mk?

O zaman baştan tavrını koyacaktik
En baştan yapmışsın hatayı

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayıptır söylemesi karı senin karın eşin senin eşin . banane donundan eteğinden .mini etekli giymesini istemiyorsan evlenmiyecektin . bu soru fitne çıkarmak için sorulmuş sorulara benziyor . bir erkek karısının donunu eteğini forumlarda gelen gidene sormaz . soruyorsa ya dalga geçmek için soruyordur yada ........

Geri