Eşim mini etek giymek istiyor

• Kullanıcı erolum93
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3806 gün önce görüldü
eşim sürekli olarak mini etek giymek istiyor yılbaşına dışarı çıkarken etek giymişti çok kısaydı zorla çıkarttırdım değiştirmezsen dışarı çıkamayız diye o günden bu güne sürekli olarak tartışıyoruz bu meseleden dolayı mini etek giymemesini sağlamam lazım sizce ben napmalıyım

Ufacık süprizlerle gönlünü alıp gönlünü aldıktan sonra güzel bir dille anlatabilirsin derdini.

karı koca arasına girilmez ben karışmıyorum ne halin varsa gör be

Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

Tatlı dil ile anlat.
Rahatsız olduğunu söyle.

Onun da sevmedigi bir kiyafet var ve öyle cikmanizi istemiyorsa disariya bu da bir yöntem olabilir belki anlamasi icin

Vur ağzına 2 tane bunu bir daha giyersen senin ızdırabını severim de kardeşim,

benimki 2. yöntem tatlı dilden anlamazsa tabi, ben böyle yapardım. Minide neymiş hemde bu havada yuh!

Madem sen giyiyiorsun bende giyeceğim de ve giyip dışarı çıkın birlikte (1 kere ciddi olduğunu görürse) o zaman vazgeçer :p

yak kısa elbiselerini giyemez. Yeni alırsa onuda kes .

Sıkıntılarını Konuşmaktan Başka Şekilde Çözdüğünüz 1 Durum Varsa Onu Uygula.
Yoksa Al Karşına Sıkıntını Dile Getir Sıkıntılarına Mantıklı 1 Açıklama Yaparsa O Zaman Buna Razı Olmak Zorunda Kalırsın.

Tamam giy de daha kisasini giy de sonra zaten kendisi kapali seyler giyer huyuna gitmeye calis :)

Eskiden annemin hosuna gitmeyen giysi oldugunda ben evde yokken makasi alir keserdi cirt cirt. Bi'de haberi yokmus numarasi yapmasi yok mu :D

Benim de erkek arkadaşım ile yaşadığım sorundu bu giyim kusam hatta bi kere deri tayt giyip ise geldiğim icin beni terk edip 2 saat sonra geri donmustu:D
sorun demeyelim de Eşinizin biraz sizin de hassasiyetinize Önem vermesi en mantıklı olan tabii bu durum tek taraflı olmamalı. Ben bunu zaman geçtikçe anlamaya başladım. En doğrusu tatlı dil konuşmak inatlasmak ilişkinize zarar verir.

Yakışmadığını,oldugundan şişman,kısa gösterdiğini yani proporsiyonuna uygun değil deyin bakın nasıl vazgeçiyor khkhlj

Eşini bu mini etek giyme merakına götüren nedeni araştır sorarak belki bir yerlerde bir şeyler bulur tamir edersiniz. Sonrada bunun tarafınca uygun kaçmadığını güzel dille anlat ama hakaret veya kadının gururuni kırmadan yap. İnatlaşır.

Bırak giysin yahu.

Geri