Eşekherif Foruma Dönsün mü?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Eşekherif Forum geri gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adam biz dönsün dediğimizde dönecek mi, okuyabilecek mi?
Ve süresiz ban nedir, vatana mi ihanetten yargıladiniz forumda :)
Dönsün tabi...

Şunu bir ayıralım lütfen ; kendisi farklı mizahi yaklaşımından veya abartılı üslubundan değil, üyelere üstü kapalı ya da direkt hedef göstererek hakaret ettiği ve diğer üyelere gösterilmeyen müsamaha gösterildiği için tepki gördü. Bu durum değişecek ise tabii ki dönsün ama yok yine yanlı bir durum söz konusu olacak ise dönmesin, hiç kimse de birbirini üzmesin değil mi?

esekherif ile birçok konuda farklı düşünüyor olsak da kendisini severim. Bazı hatalı davranışları oldu elbette fakat o da farkına varmıştır diye düşünüyorum. Gelmesini çok isterim, sevdiğimiz değerli bir dostumuzdur ve özledik...

Sizin bile yazdığınız müstehcen yorumlar tepki çekmeyip normal karşılanıyorsa bırakında o arkadaşında sizin tabirinizle “Yol Yapmak” hakkı olsun

Benim hiçbir şeyim tepki çekmez çekerse de U M R U M D I Ş I kalır, siz ne ya yok bilmem ne. :gamer:​

Bu da yeni mi moda olmuş gidenin arkasından 'gelsin mi ' diye sormak. Bu şahısa özel söylemiyorum 2-3 kere daha gördüm sanki buna benzer konu ondan söyledim.

Onedio muyuz biz her şeyi oyluyoruz.?

Şimdi geçen saçmalığa İbrayim Beğ "Herkesi memnun edeceğim." dedi ve bir yol buldu, bu konuyu nasıl çözecek esekherif'in yarısı mı gelecek? Ya da part time mı takılacak mesela... Yemin ediyorum tam 1 m u a m m a r a.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri