Eşekherif Foruma Dönsün mü?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Eşekherif Forum geri gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gün önce müstehcen konulara hayır diyenler burada kadınlara karşı sizin çok üstüne bastığınız ahlaksızlığı alenen yapıyor ve siz buna mizah diyorsunuz. Ee diğerleri neydi? Hani şu asla istemediğiniz mizahlar... Öyle ordan yola çıkıp son gidiş olayı mizah diye süsleyeceksek bilelim. Gelirse kendisine saldırmak gibi bir uğraşım da olmaz ama yorumları okudukça yazasım geliyor, ya birçok kişinin kaçırdığı çok şey var ya da kendilerine denmediği için önemsemiyorlar. Aman neyse, sıktı artık bu tantanalar. Gelen gelsin giden gitsin sanki vize mi lazım. Bu anket ortamı gerer, çok net.

Bu konuyu acmak istedim ve actim. Acarken kimseden izin almak zorunda degilim, acmamin sebebine gelince ;

Gelecek yorumlari gormek istedim acikcasi, burada Ataturke dahi hakaret eden cezasini cekip geliyorsa, millete soven ayni sekilde affediliyorsa veya yonetime aleni hakaret eden cezasini cekip geliyorsa bu adamda gelebilir. Gelirken tabi ki kimseden izin almak zorunda da degil zaten 2 ay cezalandirilmis. Melodram gibi juju gibi Süreyya , Mastor gibi samimiyetine inandigimiz insanlar var zerre kaale almayacagim kisilerde olur.

Ortami gerecek bisey yok Melodram. Oscarda almissin zaten odulunu alinca pambik gibi olursun.

Bu konuyu acmak istedim ve actim. Acarken kimseden izin almak zorunda degilim, acmamin sebebine gelince ;

Gelecek yorumlari gormek istedim acikcasi, burada Ataturke dahi hakaret eden cezasini cekip geliyorsa, millete soven ayni sekilde affediliyorsa veya yonetime aleni hakaret eden cezasini cekip geliyorsa bu adamda gelebilir. Gelirken tabi ki kimseden izin almak zorunda da degil zaten 2 ay cezalandirilmis. Melodram gibi juju gibi Süreyya , Mastor gibi samimiyetine inandigimiz insanlar var zerre kaale almayacagim kisilerde olur.

Ortami gerecek bisey yok Melodram. Oscarda almissin zaten odulunu alinca pambik gibi olursun.
Sessiz sedasız gelse zaten bir şey bilmeden konuşan ya da takip etmemiş birileri için değişen bir şey olmayacaktı ama şu an kapanmış bir mesele ister istemez gündeme geliyor ve bu gayet ortamı gerebilir.
Ben gördüğüm bazı saçma yorumlara gerildim mesela ama gelseydi de niye geldin diye üzerine çullanmayacaktık çünkü yasaklı değil bir şey değil. Sizin kendi aranızda aldığınız bir karar sadece ve çoğunun haberi bile yok. Ayrıca sempatik oscarı aldığım her ay gergin konular açıyorsun gözümden kaçmadı... Neşeli ve melek oscarım da var, Devlet Bahçeli gibi hissediyorum. Yapmayın.

Sessiz sedasız gelse zaten bir şey bilmeden konuşan ya da takip etmemiş birileri için değişen bir şey olmayacaktı ama şu an kapanmış bir mesele ister istemez gündeme geliyor ve bu gayet ortamı gerebilir.
Ben gördüğüm bazı saçma yorumlara gerildim mesela ama gelseydi de niye geldin diye üzerine çullanmayacaktık çünkü yasaklı değil bir şey değil. Sizin kendi aranızda aldığınız bir karar sadece ve çoğunun haberi bile yok. Ayrıca sempatik oscarı aldığım her ay gergin konular açıyorsun gözümden kaçmadı... Neşeli ve melek oscarım da var, Devlet Bahçeli gibi hissediyorum. Yapmayın.

Avatarın çok cool olmuş, sevdim.

Son düzenleme:
Yukarıdaki cümlelerden anladığım kadarıyla bana da bir giydirme var X.
Konuyu açamazsın demedim zaten, açman saçma dedim.
Ve ''Açmak istedim, açtım; kimseden izin almak zorunda değilim'' şeklinde tepkin de en az bu konu kadar saçma.
Kaldı ki yukarıda da söylediğim gibi, herhangi bir kısıtlama olmadığına göre dilediği zaman gelebilir. Gelmek isteyen adama gelemezsin deme hakkımız mı var?
Tabii anket yaparak bize bu hakkı tanıdığın anlamını çıkarmamız gerekiyorsa, ceza alan , küfür eden vb. kullanıcılar ile bir tutmaman gerekiyor esekherif'i o halde.
Çünkü şu anketle esekherif'in foruma dönüp dönmeyeceği konusunda söz hakkı tanımış oluyorsun bize. Yok öyle bir hak tanımıyorum diyorsan da anketin gereksizliği söz konusu oluyor.

• Beğen
Tepkiler: X
Ya ben onunla ircte konustum.
Gel dedim.
Esekherif fazla acik sözlü.Ayarini kaciriyor.Sonra cikmaz sokaga girip şamar oglani oluyor.Önce söyleyip sonra düsündügünü düsünüyorum.O öyle alismis.Kimse buna dur dememiş.Kadinlarla bir sorunu var herhalde:D Büyünce gecer:D Cözelim sorunlari. Hepimizin hatalari var.Ama en azindan arkadan is cevirmedigini düsünüyorum.(Lafin gelisi)
Mesela kulumsuyu bile özlüyor insan.
Bu oylamaya katilmayisimin nedeni ise benim haddim degil.Ister gelir ister gelmez.Ulu orta burada taraf olmak bana göre birsey degil.

Yukarıdaki cümlelerden anladığım kadarıyla bana da bir giydirme var X.
Konuyu açamazsın demedim zaten, açman saçma dedim.
Ve ''Açmak istedim, açtım; kimseden izin almak zorunda değilim'' şeklinde tepkin de en az bu konu kadar saçma.
Kaldı ki yukarıda da söylediğim gibi, herhangi bir kısıtlama olmadığına göre dilediği zaman gelebilir. Gelmek isteyen adama gelemezsin deme hakkımız mı var?
Tabii anket yaparak bize bu hakkı tanıdığın anlamını çıkarmamız gerekiyorsa, ceza alan , küfür eden vb. kullanıcılar ile bir tutmaman gerekiyor esekherif'i o halde.
Çünkü şu anketle esekherif'in foruma dönüp dönmeyeceği konusunda söz hakkı tanımış oluyorsun bize. Yok öyle bir hak tanımıyorum diyorsan da anketin gereksizliği söz konusu oluyor.

Hayir azizim seni kastetmedim oyle birsey olsa saklayacak degilim beni iyi kotu tanidigini dusunuyorum, cumlelerimin hicbir kelimesinde sana yonelik tepkim olmadi.

Bazi konularin konusulmasi, etekteki taslarin dokulmesi ve kisaca deşarj olunmasi lazim, senin bu forumda anlasamadigin ve ciddi münakasa ettigin uyeler yokmu? var tabi ki, peki surekli bir sekilde birbirinizi bogazlayip girtlakliyormusunuz?

Umarim neden acildigini anlamissindir artik.

Eşekherif'i çok uzun seneler az çok tanırım.
Kendisi ile son olaylardan önce olumsuz bir durum yaşadım evet,
haklı/haksızlık olan bir durumdu şuan düşündüğümde o konuda yine aynı şeyi savunurum.
Tam aramız kesinlikle bu saatten sonra düzelmez derken kendisi gelip tekrar konuştu benimle.
Sonrasında karşılıklı özür dileme durumları.
Bir insanın bana gelip benden özür dilemesi ve gerçekten erdemli davranması benim için önemlidir.
Evet yanlış şeyler yaptı bunu kimse inkar edemez asla.
Ama kimler kimlerle barışıyor bu zamanda hayretler içinde bakıyoruz yıllarca hepsine.
Forumun ilk başından beri burdaydı, bence eğer gelirse düzgün bir açıklama yapacaktır diye düşünüyorum bu konular için.
Ve kesinlikle yine o tavırlarla yaklaşacağını düşünmüyorum.
Dönme konusu ise elbette kendi fikri.
dip not: Ocean'da gelsin ama... Forum yakışıklı görsün özledim.

Şu son cümleni Ocean okuyunca nasıl gözlrri yaşarır eminim Aze cim :BrzP2G:

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hayir azizim seni kastetmedim oyle birsey olsa saklayacak degilim beni iyi kotu tanidigini dusunuyorum, cumlelerimin hicbir kelimesinde sana yonelik tepkim olmadi.

Bazi konularin konusulmasi, etekteki taslarin dokulmesi ve kisaca deşarj olunmasi lazim, senin bu forumda anlasamadigin ve ciddi münakasa ettigin uyeler yokmu? var tabi ki, peki surekli bir sekilde birbirinizi bogazlayip girtlakliyormusunuz?

Umarim neden acildigini anlamissindir artik.

Elbette anlaşamadığım insanlar oluyor. Gerçi düşündüm de bir tane var , onu da görmezden gelerek gayet iyi anlaşıyorum.
Nabız yoklamak elbette önemli ama bu anket geçmişte kalan olayları hortlatıp daha da arap saçına döndürebilir.
Kendisini burada görmek istiyorsanız ki - uzun zamandır arkadaşsınız - istiyorsunuzdur, naçizane tavsiyem anketi vs. boş verip esekherif'le görüşmeniz ve foruma davet etmeniz.
Zaten anket yapılmadan gelseydi bu kadar tantana da olmazdı :)
Açıklaman için teşekkür ederim ayrıca.

• Beğen
Tepkiler: X
Objektif görüş

Rencide edici bir konu,yersiz durum değerlendirmesi...gelir ya da gelmez kime ne?

Subjektif görüş

Keşke ölse

Nurdan yaratılmış,hakkaniyetli bireyler olarak bu normal konuda zannediyorum ki ikinci görüşlerimiz merak edilmekte.

Gelme.

Son düzenleme:
Su yukardaki de ölsün.

Mantıklı fakat kötüler bir sekilde sıyrılıyor biliyorsun.

peki geldiği zaman forum şaha mı kalkacak anlamadım ?

gelsın

ınsanların küserek uzaklaşması hoş değil

dönse de eskısı gıbı olmuyor maalesef

insanın içindekı bır seyler ölüyor

neden gittiğini bılmıyorum

Gelsin gelmesin banane ? Oylama yersiz olmuş. Insanlara karşı saygısını yitirmesin kâfi. Mizah'ın tanımını yapmayacağım araştırıp öğrenin, kaç yaşına gelmiş bireylersiniz ondan sonra da eşeğin yaptığının mizah olmadığının farkına varın pls.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri