Eşekherif Foruma Dönsün mü?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Eşekherif Forum geri gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba dostlar

esekherif nickli uyenin mizahi yaklasimi ve uslubu forumda biliyorsunuz bazi münakaşalara sebeb oldu.

Simdi bu sansursuz geyik bolumu aktif edildikten ve yaklasik 2 aylik bir uzaklaşmadan sonra acikcasi ben donmesi taraftariyim.

Kendisini seven sayan dostlari var, birde tepkili olanlar var. Bir oylayalim bakalim, cikacak sonuca gore karar veriririz

Goruslerinizi yazarsaniz sevinirim

dönsün..... ocean bey de yok, o da dönebiliyorsa dönsün...... bi de coolumsuyu istiyorum.....

Ben bi uslubundan oturu uyarmistim onu, gayet nazik bir sekilde sonlandirdi durumu. Neden gittigini bilmiyorum ama ortada bir sorun varsa konusarak halledebilecek bir insan oldugu dusuncesindeyim, gelsin tabiki.

Kendisi renkli kişiliğiyle, seviyeli mizahıyla her forumda olması gereken biri tabiki dönmeli.

Dönsün bence. Uzun süredir alenen küfür edilmiyor forum üyelerine, ara açılmasın :)

Evet Ocean da dönmeli. İkisinin esprili atışması foruma canlılık katıyordu.

Esekherif bayağı rahat birisiydi, alınganlık yapmıyordu kendisinede burada çok acımasız şakalar yapıldığını gördüm ve gayet olumlu yaklaşıyordu ama siyasi konularda biraz sabit fikirli, onun dışında birazda hatunlarla konuşurken patavatsızdı ama o normal ya herkesin vardır söyleyip pişman olduğu şeyler bence bu karar üyelere bırakılmasın, kendi paşa gönlü bilir.

Gelsin tabi ki Mustafa abi!
Chati bıraktığımdan beri de pek konuşamıyoruz karşılaşamadığımız için.
Dönsün özledik! Zaten gitmesi gereksizdi.

Demekki Biz Forumdan Uzaklastırılmıs oLsak Böyle Bir Oylama Yapılmayacak Bunuda Öğrendik :)

Bu anket açıldığına göre kendisinin gelme ihtimali var demek ki, ilginç.
En son gidiş sebebini unutmadım.
Gelmesin, ama gelir.

Kendi bilir.

Kesinlikle dönmeli esekherif te Ocean da burası ilk aktif oldugu zamanlar sizde biliyorsunuz çok emeği oldu sizinle birlikte aynı safta olup karşı tarafla mücadele ettiler. Herkesin mizah anlayışı farklı burda maalesef şuan ki durumda aynı espri kalitesi koloni şeklinde yayılıp ilerlerken onların mizah anlayışını eleştirmek doğru olmaz diye düşünüyorum. Ben ikisinide çok seviyorum tekrar burda görmeyide çok isterim

Aslında banlı değil ama sizin istediğiniz bir uzaklaştrmaydı sanırım?
Kendisi bilir tabi. Bizim onayımızın gerekliliğini pek anlayamadım ki X.
eşekherif'in çok falsolu hareketleri oldu. Ama pek çok kişinin çok falsolu hareketleri oldu.
Mevzulara farklı bir yaklaşımı vardı.
Biraz mastor gibi kafasına göre takılıyor. Bazen ciddi, bazen işte çocuk gibi.
Ne kadar çok renk, o kadar iyi. Buralarda olsun.

Aslında banlı değil ama sizin istediğiniz bir uzaklaştrmaydı sanırım?
Kendisi bilir tabi. Bizim onayımızın gerekliliğini pek anlayamadım ki X.
eşekherif'in çok falsolu hareketleri oldu. Ama pek çok kişinin çok falsolu hareketleri oldu.
Mevzulara farklı bir yaklaşımı vardı.
Biraz mastor gibi kafasına göre takılıyor. Bazen ciddi, bazen işte çocuk gibi.
Ne kadar çok renk, o kadar iyi. Buralarda olsun.

Kendisi benim oz abimden farksizdir, bazi hadiselerden dolayi oyle bir karar aldik evet. Simdi bu dostumuzla alakali gelmesini isteyen ve seven cok arkadasi var malum bu sansursuz geyik bolumunden sonra bende gelmesini istiyorum ama forumca sevildigini birazda gorulmesini istedik acikcasi.

Yanlislari oldu evet, lakin burada galiz kufurler edeni bile affediyorsak bir renk ve deger olarak bence aramizda bulunmali. Yinede ben gorusleri onemsiyorum, 2 aylik bir arada yeterlidir diye dusunuyorum

Küfürbaz dedi, yine bana laf çarptı. Allaaam...

Neyse ben bahsi geçen diğer arkadaşa açıkçası bu sefer söverim diye düşünüyorum, banın soğuk nefesini ensemde hissetmeye başladım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri