Eşekherif Foruma Dönsün mü?

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı

Eşekherif Forum geri gelsin mi?

• Kullanılan toplam oy
    41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi geçen saçmalığa İbrayim Beğ "Herkesi memnun edeceğim." dedi ve bir yol buldu, bu konuyu nasıl çözecek esekherif'in yarısı mı gelecek? Ya da part time mı takılacak mesela... Yemin ediyorum tam 1 m u a m m a r a.​

Azizim Hannibal’in dedigi gibi ; "Ya yeni bir yol bulacağız ya yeni bir yol yapacağız"

Cennet Mahallesindeki Betere dondum iyice sayenizde. :5pmlqd:

Biz gidenler dönsün diye emoji bırakıyorduk dıjf gelmeyenlere de keyfi bilir deniyor burada.
E keyfi bilir.

Bu adam benim tüylerimi diken diken ediyor gerçekten. Selam söyleyin gelmesin.

Azizim Hannibal’in dedigi gibi ; "Ya yeni bir yol bulacağız ya yeni bir yol yapacağız"

Cennet Mahallesindeki Betere dondum iyice sayenizde. :5pmlqd:

Döneceği için bu konunun açılması hasebiyle şunu demek isterimkime dönmesin diyenleri tatmin edecek şeyi bulmak bu sefer çok zor olacaktır. Kolay gelsin iyi forumlar. :744085taezo0pu0p:​

Sansürsüz geyik bölümü kurallarında okuduğumu yanlış anlamadıysam "birbirini ve üyeleri rencide etmeden, aşağılamadan" gibi bir ibare vardı, yani esekherifin direkt yaptığı şeyler. Sansürsüz geyik alanı açılırken mi planlandı esekherif'in dönme oylaması. Onun yaptığı geyik değildi pek son zamanlarda. Ee şimdi bunda büyük bir çoğunluk da gelmesin derse "ulaşılabilir eşekherif" bölümü mü açılacak? Isteyenler muhatap olacak falan. Neyse oyun bir önemi olur mu bilmiyorum, büyüğümüz diye bir saygımız vardı, öyle kalsın ve gelmesin.

Sanırım gitmesindeki sebeplerden biri benim. Daha doğrusu yaşanan tartışma. Aslında burada bazı arkadaşlar sanki mizahı nedeniyle gitti gibi göstermiş ama durum pek öyle değildi. Konuyu tekrar açmak istemiyorum. Bilenler bilmeyenlere anlatsın çocuklar!
Eski, benim tanıdığım haline, özüne dönmüş ise o zaten dönüp dönmemesi gerektiğini bilir.

Pedleri saklayın kızlar, “abimiz” geri dönüyor.
Yorumlara bak sanki Bedir savaşında beraber cenk etmişler ksdjjdj

Fikrimi değiştirdim bence gelmemeli.
Daha gelmeden kışkırtıcı ve alaycı yorumlar yapılıyor. Geldikten sonra iyice üstüne gidilecek. Verdiği tepkide haksız duruma düşürtecek.
Boşuna gelipte canını sıkmasın bence. Gelecekse de yanlı tayfayla hiç muhattap olmaması lazım ki huzur içersinde takılsın adam.

Kendisinin burası ,ilk açıldıgı zaman emekleri ve aktifliği göz önünde bulundurulursa bende gelmesinin taraftarıyım şahsımca

Esasen esekherif ile alakalı bahsi geçen yorumu Alaverez sayesinde şuan okudum. Bence kendini ifade etme konusunda problem yaşamış. Tamamen objektif bir açıdan bakıyorum olaya. Amacı katili savunmak değil gibi duruyor. Aksine şuanki kanunların erkekleri kışkırttığına dikkat çekmeye çalışmış. Ölen kadınların bu sonu hak ettiğini veya katillerin haklı olduğunu savunan bir yorum görmedim ben. O dönem herkes hassas duygularla konuyu okuduğu için böyle bir sorun yaşanmış sanırım. Bence gelmek istiyorsa gelsin.

Meraklanmak gibi bir huyum yoktur ama mesaj neydi görmek istedim.

Eşekherif'i çok uzun seneler az çok tanırım.
Kendisi ile son olaylardan önce olumsuz bir durum yaşadım evet,
haklı/haksızlık olan bir durumdu şuan düşündüğümde o konuda yine aynı şeyi savunurum.
Tam aramız kesinlikle bu saatten sonra düzelmez derken kendisi gelip tekrar konuştu benimle.
Sonrasında karşılıklı özür dileme durumları.
Bir insanın bana gelip benden özür dilemesi ve gerçekten erdemli davranması benim için önemlidir.
Evet yanlış şeyler yaptı bunu kimse inkar edemez asla.
Ama kimler kimlerle barışıyor bu zamanda hayretler içinde bakıyoruz yıllarca hepsine.
Forumun ilk başından beri burdaydı, bence eğer gelirse düzgün bir açıklama yapacaktır diye düşünüyorum bu konular için.
Ve kesinlikle yine o tavırlarla yaklaşacağını düşünmüyorum.
Dönme konusu ise elbette kendi fikri.
dip not: Ocean'da gelsin ama... Forum yakışıklı görsün özledim.

Anketin amacını henüz anlamadığım için oy kullanmadım.
Herhangi bir yasak olmadığı sürece dilediği zaman girebileceği bir platformda anket yapılması saçma bence. Kaldı ki anketten dönsün oyu çıksa belki kendisi dönmeyecek veya tam aksi bir durumda dönecek..
Kısaca bunun kararını biz değil kendisi versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri