Escinsel evlilige izin verilmeli mi?

🕒 Konu sahibi 13 saat önce aktifti
İlla evlilik niye ?Amaç nedir?

Adamlar sinsi sinsi ilerliyor birçok değerleri yıkmak için ..Siz hala özgürlük naraları atıyorsunuz.
Heryerden eşcinsellik mesajları veriliyor çocuklarımıza uyanın .

kişisel tercih meselesi bu,herkesin hayatına kimse karışmaz, tabiki izin verilmeli.

ya dunyada zaten almis basini gidiyor...musluman ulkeremizde b
bakalim vaziyet nolur...ben sahsen kabullenmiyorum ama kimseyede bisey diyemem....

Allah islah etsin

müslüman ülke falan değiliz, müslümanım diye geçinenlerin çoğunlukta yaşadığı bir ülkeyiz bunu unutmayın

madem o kadar müslümansınız neden dünyadaki en çok hırsızlığın, en çok soysuzluğun, tecavüzün, yobazlığın yapıldığı ülkeler müslüman ülkeler?
yahu bırakın kimse kendii kandırmasın, insanlar kiminle evlenmek isterse evlenir.
önce herkes kendine çekidüzen versin.

müslüman ülke falan değiliz, müslümanım diye geçinenlerin çoğunlukta yaşadığı bir ülkeyiz bunu unutmayın

madem o kadar müslümansınız neden dünyadaki en çok hırsızlığın, en çok soysuzluğun, tecavüzün, yobazlığın yapıldığı ülkeler müslüman ülkeler?
yahu bırakın kimse kendii kandırmasın, insanlar kiminle evlenmek isterse evlenir.
önce herkes kendine çekidüzen versin.
buda bi gercek.demekki eksiklikler var..

Yine neden eşcinsellik nedeninde ısrarla yönelim veya ısrarla tercih diye diretilmiş ki?

Yönelim de kabul edilen bir görüş, tercih de.

Ve insanların doguştan gelen yanlarını yahut tercihlerini sorgulamak ne bireylerin ne de devletlerin haddinedir.

Devlet insanların, duygu dünyasına, yatak odasına karışma gücünü nerden kimden alıyor anlamak güç.

Toplumsal bir tabudur, yıkılması gerekir. İsteyen istediğini sever, istediğiyle evlenir.

izin verildiği takdirde bu durum normalleşecek. sonra erkek çocuklar da ergenlik döneminde sapmalar görülebilir diye düşünüyorum.

Geri