Eş cinsellik bir hastalık mı yoksa keyfi mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Hastalık denmesini beğenmiyorsunuz
Tercih kelimesini de.

Sanki "eğilim" size daha sevimli geliyor lubunyalığa kılıf ararken.

O zaman da benim eşşeğe eğilimin olabilir? Ona niye saygı duymuyorsunuz? Haaa "eh ama eşeğin rızası yok". Ne biliyorsun olmadığını? İtiraz etse çifte atar. Atmıyor. Yaaa.

Psikolojik hastalık öyle bir hormon olmadığını biliyoruz.. genetik bozukluğu hariç

Damacanaya hallenen adam hasta oluyor ama birbirini sivazlamak isteyen dayılar tercihen veya meylen böyle birşey yapıyorlar ve bu çok ponçik.

Damacanaya hallenen adam hasta oluyor ama birbirini sivazlamak isteyen dayılar tercihen veya meylen böyle birşey yapıyorlar ve bu çok ponçik.
Dünya evriliyor, bir kaç asır önce taşlanıyordu, yakılıyordu, siyahiler gibi. Şimdi tercih/eğilim olarak tamımlanıyor. Senin torunların yetişkin bir birey olduğunda hetero olduğu için ayıplanabilir.

Bazıları çok kaşınıyor, ortaya yazıyor cevap vermiyorsun, alıntı yapıyor cevap vermiyorsun, pm’den taciz ediyor cevap vermiyorsun, ısrarla 3/4 güne bir yazıyor, diyor ki zorla anama söv, hakaret et, itin bir tarafına sok beni.
Kim kim kim..
Olaylardan geri kaldım bi kac gündür..

Bazıları çok kaşınıyor, ortaya yazıyor cevap vermiyorsun, alıntı yapıyor cevap vermiyorsun, pm’den taciz ediyor cevap vermiyorsun, ısrarla 3/4 güne bir yazıyor, diyor ki zorla anama söv, hakaret et, itin bir tarafına sok beni.
O kadar haklısın ki. Normali nedir, bu adam beni iplemiyor deyip geri çekilirsin ama yok. Sen yine de ağır şeyler söyleme, değmez.

Hastalık denmesini beğenmiyorsunuz
Tercih kelimesini de.

Sanki "eğilim" size daha sevimli geliyor lubunyalığa kılıf ararken.

O zaman da benim eşşeğe eğilimin olabilir? Ona niye saygı duymuyorsunuz? Haaa "eh ama eşeğin rızası yok". Ne biliyorsun olmadığını? İtiraz etse çifte atar. Atmıyor. Yaaa.
Abi alınma ama son cümlelerin sokak röportajlarında saçmalayan dayılar gibi.

images

Tamam abicim. Ben anladım. 3 kişi kalmış forumda hetero. Naparsaniz yapın.

Tabiat her türden iki cins yaratmış ki, bunlar genlerini aktarsın, güçlü olanlar türesin ve evrilsin diye. Buna aykırı olan hiç bir şey tabii olamaz. Yol yakınken kendinize gelin. Zararın neresinden dönülürse kâr sayılır. Yaratan bizlere bir de Tövbe kapısı bırakmış ki ziyan olmayalım.

climaxi düğünüme çağırmışım...... iyisiyle kötüsüyle o forumdan bu foruma yıllarımız geçti, elimde büyüdü bu oggy, aslanıma bak şimdi evleniyo diye düğünüme geliyo...... bi bakıyo gelin benim.......

lan yapma şunu yapma, allah'ın varsa yapma jsjshhshjsks

Geri