Eş cinsellik bir hastalık mı yoksa keyfi mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
sdagsagsadjgsadl oggynin düğününde gaza gelip forumdan birine nikah basmasak bari

Keyfe keder i.neye hiç rastlamadım

climaxi düğünüme çağırmışım...... iyisiyle kötüsüyle o forumdan bu foruma yıllarımız geçti, elimde büyüdü bu oggy, aslanıma bak şimdi evleniyo diye düğünüme geliyo...... bi bakıyo gelin benim.......
Bizi de çağırrrrr...çağırmayan top olsunnnn

bazen jujuyla konuşurken evlensek ne mutlu oluruz falan diyoruz... birbirimizin aradığı aşkız adeta. o arada hoşlanma ihtimalimiz olan beyler yazınca kendimize geliyoruz. lahmacun yeme kapasitesine göre değerlendirmeye alınıyorlar, bi anda yollarımız ayrılıyor jujuyla. adamların ilk mallığında da yine birbirimize sarılıyoruz... yani kesinlikle keyfi arkadaşlar. hı-hım keyfi. yakışıklı bir erkek görene kadar jujuya aşığım.

Bu konu ile ilgili çok yazıp çizdim. Hatta yakın bir zamanda etolog bir hocam ile bunun sohbetini de yaptık. Bu sefer daha farklı bir bakış açısıyla daha doğrusu daha kendi alanımla ilgili bir seyler yazasım geldi. Bu "tercih, kötü örnek alma" konularının daha anlaşılır olmasını sağlayacaktır.
Kişisel fikrim ben de hastalık olduğunu düşünmüyorum fakat bu, hastalık olduğunu düşünen uzmanların saçmaladigini düşünüyorum anlamına da gelmiyor. Neyse bu kısmi en son yazacaktım aslında. Şimdi biliyorsunuz ki arkadaşlar hayvanlarda da görülen bir durum aslında tüm memelilerde hatta protozoal canlılarda dahi gözüküyor demek daha doğru. Insan hayvan diye ayırmanın bu noktada çok bir anlamı yok.İnsanlarda gayligin daha yaygın olması gibi sığırlarda genelde lezbiyen davranışlar daha sık hatta bir çok veteriner jinekolog kızgınlık tespiti için eşcinsel inekleri kullanır. Ecsinsel inek dişi ineğin üzerine atlarsa o inek büyük olasılıkla kızgındır vs. Boğayı zıplatmak risklidir. Eşcinsel inekler daha elverişli bu konuda. Şimdi Murat ne geveledin burada diyeceksiniz. Arkadaşlar bir inek,bir maymun ya da bir penguen her neyse bir şeyleri kötü örnek alarak, canım sıkıldı biraz şöyle olayım diyerek eşcinsel olmuyor.Olunabilse bile zekaları ve sosyal yapıları buna pek müsait değil.Ensantif yetiştiricilikte anne baba ilişkileri sıfır gibi baba faktörü bi çok memeli de zaten yok. Hanı annesiyle çok vakit geçirme, babasıyla çok geçirme durumları da eleniyor bu durumda biraz sanki. Özetle aklı basında her uzman (hastalık olduğunu düşünden de düşünmeyen de) bunun gelişi güzel,kolayca şekillenen kişinin hür iradesiyle sekillenen bir durum olmadığı konusunda birleşir. Her koşulda homofobinin ve ötekileştirmenin yikiciligindan bahsedebiliriz yani. Hastalık olarak nitelendirilmemesinin en temel nedeni fizyopatolojik bir olgusunun olmaması. Depresyondaki birinin beyin biyokimyasinda gözle görülür bir anormallik vardır örneğin fakat bir şeylerin tespit edilmemiş ya da tam açıklanmamış olması ilerleyen yıllarda tam anlamıyla açıklanır hale gelmeyeceği anlamına gelmez. Günümüzde pek çok alışkanlık sendrom ya da hastalık adını alabiliyor. Daha neler keşfedeceğiz kim bilir. Velhasıl ötekileştirmeye hayır diyerek yazımı sonlandiriyorum.

Son düzenleme:
Avrupa'da daha çok dikkat et
Avrupa'da serbest olduğu için herkes açıktan kendisini belirtiyor. Arap ülkeri, İran, Türkiye,..... gibi ülkelerde rahat olamadıkları için çoğu kendisini gizliyor ve en tehlikelisi de kendisini gizleyenler oluyor. Tüm ülkelerde oran aynıdır. Bak kendin söylüyorsun hiç tanıdığım yok diye, kesin var etrafında ama bilmiyorsun, çoğu kendisini gizliyor. Yani sen dikkat et canım benim.
Haberkerde sıkça duyuluyor, erkek çocuklarına tecavüz hangi kurumlarda oluyor. Unutma ejdadın arasında da geçmişte oğlan sevenler bayağı ün yspmıştı.

Akpli mhp bbp neyse bu forumda fazla takılmayın_ kendi içim de söylüyorum _ ihvan forum var _ hiç böyle konular açıldığını görmedim_ banladiklari ıçin giremiyorum

Geri