Canis Major
Altın Üye
sdagsagsadjgsadl oggynin düğününde gaza gelip forumdan birine nikah basmasak bari
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizi de çağırrrrr...çağırmayan top olsunnnnclimaxi düğünüme çağırmışım...... iyisiyle kötüsüyle o forumdan bu foruma yıllarımız geçti, elimde büyüdü bu oggy, aslanıma bak şimdi evleniyo diye düğünüme geliyo...... bi bakıyo gelin benim.......
Hiç zannetmiyorum, yalan söylüyorsun. AKP dolu onlarla, yani etrafında kesin bir iki çıkar.Keyfe keder i.neye hiç rastlamadım
Avrupa'da daha çok dikkat etHiç zannetmiyorum, yalan söylüyorsun. AKP dolu onlarla, yani etrafında kesin bir iki çıkar.
Avrupa'da serbest olduğu için herkes açıktan kendisini belirtiyor. Arap ülkeri, İran, Türkiye,..... gibi ülkelerde rahat olamadıkları için çoğu kendisini gizliyor ve en tehlikelisi de kendisini gizleyenler oluyor. Tüm ülkelerde oran aynıdır. Bak kendin söylüyorsun hiç tanıdığım yok diye, kesin var etrafında ama bilmiyorsun, çoğu kendisini gizliyor. Yani sen dikkat et canım benim.Avrupa'da daha çok dikkat et