Eş cinsellik bir hastalık mı yoksa keyfi mi?

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
İki kadının beraberliği acıtmıyor içimizi,içimizi acıtan iki sapın birbiriyle olması..

abi önermeyi tam anlamadım ama niye üzülüyorsun ki , seninle mi takılsın iki sap ?

abi önermeyi tam anlamadım ama niye üzülüyorsun ki , seninle mi takılsın iki sap ?
Üzülmüyorum genel kanıdan bahsettim toplum lezbiyenlere değil genellikle gay olanlara kızıyor.asıl soru neden bu kadar çoğaldı bunlar

Ban çıkar burda.
Ben girmem bu toplara. Uzaktan izleyecem

İnsanlar refaha kavuşunca sapkınlıklar da artıyor. Daha önceleri sadece yaşıyor ve hayatta kalıyorlardı. Ben böyle olduğunu düşünüyorum. Boşluk insanları sapıtıyor.

Konu basligi ile icerige yazdigin konu uyusmuyor **Spam/Adversiting**, paravan konu acip iceriginimi aklion yabani kajdjdhdhhd
Ayrica..
Sapkinligi yaratip kul'a kodlayan tanri olabiliyorsa sapkinligin refaha erdiginde vuku bulmasi tezat olmaz. Belki de imtihan diyip en kestirmedende siyrilabiliriz. Zaten konuya konusulmasi gereken cok sey eklenmis. Hastalik mi keyif mi? Ve kizlar opusunce kizmiyoz, erkekler opusunce neden kiziyoruz falan. Aslinda cevabida basit. Kadina laf atilmasi ancak erkege laf atilmasinin erkek tarafindan zor olmasi gibi samirim. Estetik degil... Iki killi adamin bir birini harcamasi delikanli adami kizdirir. Sebep sex degil sebep erkegi assaladigi dusunuldugunden. Cunku zklmesi gereken taraf kadin. Biraz sert bir tabir oldu ama kadina kizmayip erkege kizanlarin asil sebebi budur. Bu kisiler e-5 de donmelere laf atip sonra delikanliliktan dem vuran semt abileridir.
Ve...
Rahata kavustum hadi gidip erkek zkim diyen var mi aramizda?

Son düzenleme:
hastalik degil. boyle doguyosun. tabi ki secimler herzaman kendi elinde. yani nasil degerlendirdigin, hangi yolu sectigin kendi kararin. bununla ilgili bir kac sey okumustum ve yedigimiz ictigimiz, kullandigimiz urunler, sampuanlar, losyonlar, parfum, makyaj urunleri, temizlik urunleri, hepsinin bedenimize, beynimize ve hormonlarimiza etkisi var ve olumlu etkiler de degil bunlar.

Mehmet Ali Bulut'un Elfabe kitabiyla ilgili bir soyleyisini dinliyodum ve kisa bise anlatmisti. yakindan tanidigi bi adam var ve bir gun beraber sohbet ederken, adam kendisinden el cizgilerine bakmasini istemis. ilk baslarda Mehmet Ali Bulut bunu istemeyince, israr uzerine 'peki' dedi ve adamin eline bakinca belirli cizgi gormustu ve duruldu. "ben galiba bu isten anlamiyorum. bu isi birakacagim" diye dusundu, dile de getirdi. adam da surekli sorup durunca noldu, ne gordun, anlat iste kardesim diyince, gordugunu anlatti ama anlam veremedi. escinsellige yonelim, merak, istek anlaminda bisi gordugunu diyince, simdi de adam duruldu. "Gordugun dogru. yonelim var. ama nefsime hakim olarak yasamaya bakiyorum ve imtihan olarak goruyorum" demisti. bu adam da mesela evli, cocuklari var.. zor durumlar.

Gay erkekle ilgili çok tuhaf bi anım var ama anlatmayacağım uzun hikayedir. Ama sadece şunu söyleyeyim, aslında gördüğümüzden kat kat çok var gayler ve lezbiyenler. O kadar dışlanıyorlar ki evde oturup ağlıyorlar. Üzüldüm lan. Lakin ben bi türlü ısınamıyorum bu fikre. Nefret etmiyorum ama arkadaş da olamıyorum lezbiyen bi kızla. Ama söz konusu trans bireyse orda herşey değişiyor bende.. aşırı aşırı fobim var. İstediği kadar gay ve ya lez olsun sorun yok. Trans oldu mu korkudan ölüyorum :emoji_sweat:

Son düzenleme:
Çok eskilere dayanan ve tıpta geniş tartışmalara neden olan, akıl almayacak yöntemlerle iyileştirilmeye çalışılan eşcinsellik modern zamanlarda artık bilim insanları tarafından bir hastalık olarak görülmemektedir. Son 35 yıldır psikologlar, psikiyatrlar ve diğer ruh sağlığı uzmanları eşcinselliğin hastalık, ruhsal bozukluk veya duygusalbir sorun olmadığını onayladılar. İlk olarak 1973’te Amerikan Psikiyatri Derneği Yönetim Kurulu eşcinselliğin hastalıklar kategorisinden çıkartılmasına karar verdi. Karar, Amerikan Psikiyatri Derneği’nin bir yıl sonra (1974) yapılan yıllık genel kurulunda üyelerin çoğunluğu tarafından onaylandı. Amerikan Psikiyatri Derneği, 2006’da yapmış olduğu genel kurulunda söz konusu kararı tekrar ifade etti. Benzer şekilde 17 Mayıs 1990 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü(WHO), eşcinselliği hastalıklar listesinden çıkardı

KAYNAK ; Wikipedia

Hastalık değil ib*elik..

VELEV Kİ İ*NEYİZ..

Geri