Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
niye tercih etmesin ki?hiç kimse eşcinselliği tercih etmez. helak falan da olmayacağız.
bi insan eşcincelliği tercih etmez. böyle bir eğilimi olduğunu fark eder.niye tercih etmesin ki?
Mükremin ajsnznsjsnxmdjdnxd
Hasta onlar yarmo doğuştan,hormon bozukluğu tıpkı pedofili,nekrofoli,zoofoli gibi tercih bitmez bizdeMükremin ajsnznsjsnxmdjdnxd
tercih bir şey diyemeyiz...
hastalık ne yaa
Öfff yabişşşş......Hasta onlar yarmo doğuştan,hormon bozukluğu tıpkı pedofili,nekrofoli,zoofoli gibi tercih bitmez bizde
Zittir et sen böyle şeyleri içmeya devam bu konular hassas kemirgen konular tişikir morartmışlar tepedekilerÖfff yabişşşş......
Hani birbirini şayapan amcalara desen tamam dicemde neyseeeeeeee....
mor yakışmış.
tamamZittir et sen böyle şeyleri içmeya devam bu konular hassas kemirgen konular tişikir morartmışlar tepedekiler
Aslında tam yardıracak konuymus ama çok geç gördüm. Bir de çok eleştiri alıyorum bu hibnelik başlıklarında. Taraftar kaybediyorum. Politik olacağım ve konuya yorum yapmayacağım