Eş cinsellik bir hastalık mı yoksa keyfi mi?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çok üzerinde durmuyorum artık bu tür konuların Herkesin yaşamaya hakkı var

Kötü bir huy olduğu konusunda anlaşalım, el sıkışalım ve sorunu sonunda çözdüğümüzü Kamu'ya açıklayalım.

doğal seçilim..

huy mu ?

kötü bir huyunuz ?
eşcinselim

İnsanları ötekileştirmek doğru değil.Birini kötüleyerek ben öyle değilim mesajı vermeyede gerek yok.
Herkesin bir seçimi var.
Eğer sizin ruhunuzda bu tarz bir istek yoksa onların varlığıyla bu istek yoktan var olmaz.Taşlamakta kimseyi safi müslüman yapmaz.
Herkesin istediği gibi yaşamaya hakkı olduğunu düşünüyorum.

kendisine saygısı olmayan herhalde başkasına da saygı duyamıyor diye düşünmeye başladım. size ne ki insanların tercihlerinden, keyiflerinden veya da hastalık olarak görüyorsanız hastalığından. yorum yapılacak bi konu bile değil valla kilidi hakediyor......

bana en aptalca gelen kısım eşcinselliğin modern insanın şımarıklığının bir tezahürü gibi lanse edilmesi sanırım. böyle beyinsizce bir sav olamaz. eşcinsellik dediğimiz şey eski çin'de, antik yunan'da, hatta uzmanlarına kulak verecek olursak sümerler'de bile var. üstelik bu sadece türümüzün dünya üzerinde geçirdiği zamanın %2'sine falan denk gelen ve iyi kötü yazılı olan tarihimiz. öncesinde kim bilir durumlar nasıldı. daha güncele gelecek olursak islam coğrafyasında, osmanlı'da, dünyanın birbirinden binlerce kilometre uzak ve birbiriyle hiç etkileşime girmemiş onlarca farklı kültüründe de var olduğunu biliyoruz. doğada da sadece insana özgü değil, araştırmalara göre binin üstünde türde görülüyor. yani aslında gayet olağan, gözlemlenebilir bir şey. burada ayrımı yapılması gereken şey "doğal" ile "normal"in aynı şeyler olmadığı. insan popülasyonunu düşündüğümüzde eşcinsel oranımız hayli düşük, bu da normun dışında bir şey olduğunu gösteriyor, fakat doğal olmadığını göstermiyor. sadece biz konu eşcinsellik olunca anormal kavramına aşırı olumsuz anlam yüklüyoruz. en basit örnekle renkli göz de normal değil ama doğal, kızıl saç da normal değil ama doğal, aşırı kısa ya da aşırı uzun boy da normal değil ama doğal. bu mevzu psikolojik etmenlerin veya yaptığımız seçimlerin ötesinde; insan olarak bile değil, canlılar olarak bazılarımızın genetik kodlarında var belli ki.

benim çevremde bir tek @aegishjalmur 'un ibneliği keyfi kjdfk kanımda var diyerek pasifliği seçtiğinde arkadaşları olarak hepimiz destek olmuştuk

Aslında tam yardıracak konuymus ama çok geç gördüm. Bir de çok eleştiri alıyorum bu hibnelik başlıklarında. Taraftar kaybediyorum. Politik olacağım ve konuya yorum yapmayacağım

Öfff yabişşşş......

Hani birbirini şayapan amcalara desen tamam dicemde neyseeeeeeee....
mor yakışmış.
Zittir et sen böyle şeyleri içmeya devam bu konular hassas kemirgen konular tişikir morartmışlar tepedekiler

Eşcinsel duygularını uygulamak kötü bır huy erkek erkeğe kadın kadına detaya girmiyorum

bak bir de tercih var, süper tanım değil mi ?

e komşu sizin kız napti
nolsun komşu heteroluga puanı yetmedi biz de eşcinselliği TERCİH etmesini söyledik, morali bozuk biraz.

evet tercih...... evde hetero hetero otururken acaba hemcinsimin pipisini tutsam nasıl olur dedim ve gay oldum.......... şimdi bütün hemcinslerimin pipisini tutasım geliyor....... herkese tavsiye ederim.......

Geri