Erkeklerin memeye tapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbette bu dediklerinde haklısın ancak benim bahsettiğim sadece bir örmekti. Örneğin 40 yaşında bir erkek de istemsizce 18 yaşında bir genç kıza bakabilir ve hiçbir amacı da yoktur hatta kendi bile anlamaz niye baktığını... İşte burada içgüdüsel olarak doğurganlık yaş aralığına odaklanıyor ve kendi de farkında olmuyor.
Katılıyorum lefty hanım.
o zaman age is just a number diyebilir miyiz..

Melek kanatlarından düşmüş ab-ı hayat
Ederi fıkıh olmaz zikri bayat
Memnun kalmış ise esefî takâh
El olur gönlünden kopan cananı haddad

@Lefty hanım, genç kızlar genelde daha güzel. Tabiki bakacağız. Bakılmak istemeyen ortaya göstermesin diyeceğim. Ama o zaman da bir hayat arkadaşı seçiminde haksız rekabete uğruyorlar. Bakmayınca da, yanımdan geçti, tanımazdan geldi, oluyor. Her şeyde dengeyi tutturabilmek önemli. Denge bozulunca sapkılığa kayılıyor.

@Lefty hanım, genç kızlar genelde daha güzel. Tabiki bakacağız. Bakılmak istemeyen ortaya göstermesin diyeceğim. Ama o zaman da bir hayat arkadaşı seçiminde haksız rekabete uğruyorlar. Bakmayınca da, yanımdan geçti, tanımazdan geldi, oluyor. Her şeyde dengeyi tutturabilmek önemli. Denge bozulunca sapkılığa kayılıyor.
Bakıp geçmek var ancak bir de rahatsızlık vermek var ki bu sözle de olabiliyor bakışla da...
Dengeyi tutturmak için kimseyi rahatsız edecek şekilde bakmamak ya da davranmamak, konuşmamak gerekiyor.

erkeklerin memeye düşkün olduğunu anladık lakin galiba nitelik konusunda kararsızlar ya da nicelik kdjdh erkeklerin neyi beğenip neyi beğenmediği belli değil… burada anna’nın bir isyanı var… onu hatırlatmak isterim…

F0616F17-8A9C-4FBC-B41A-24E2753F9E4A.jpeg

anna büyük meme savunucusuydu…

Ya lefty git işine.Buna da psikanalitik açıklama yazmasan olmaz he git altılı masaya aday bul sen çık bu konudan xd
Bilim açısından çok önemliydi bu açıklama bunu okumalıydım.
Fakat bu konuya @velevki yi etiketlesem sopasıyla gelir diye düşünüyorum haksızmıyım sence :d

Serçe bizim düşkün olduklarımızı da aç… Meme zehirlenmesi yaşıyorum şu an. Gözümün önünden memeler geçiyor film şeridi gibi……

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri