Erkeklerin memeye tapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana çok acı bir gerçek söyleyeyim @Serçe ciğim.

Yaşı ileri erkeklerin bazen çok genç kızlara baktıklarına şahit oluruz ve bu insanları sapık olarak niteleriz çünkü torunu yaşındadır oysaki o erkek farkında olmadan, yaşı kaç olursa olsun içgüdüsel hareket ettiği için bilinçsizce bakıyordur.

İrade güçlü değilse içgüdü devreye girer.

• Beğen
Tepkiler: ne
Yorum yapardım da yapmiyim kalsın

Herkes kendinde olmayana özenir. (Alternatif bilim)

Sana çok acı bir gerçek söyleyeyim @Serçe ciğim.

Yaşı ileri erkeklerin bazen çok genç kızlara baktıklarına şahit oluruz ve bu insanları sapık olarak niteleriz çünkü torunu yaşındadır oysaki o erkek farkında olmadan, yaşı kaç olursa olsun içgüdüsel hareket ettiği için bilinçsizce bakıyordur.

İrade güçlü değilse içgüdü devreye girer.
Burada başka bir konu var; erkek bir süre sonra daha şiddetli uyarıcılara ihtiyaç duyuyor, bu da yaşça daha küçük kadınlar demek. Halk arasında azgın teke de denir .d

Burada başka bir konu var; erkek bir süre sonra daha şiddetli uyarıcılara ihtiyaç duyuyor, bu da yaşça daha küçük kadınlar demek. Halk arasında azgın teke de denir .d
Kendinden çok genç kadınlara ilgi duyan erkeklerin durumu çok farklı ancak istemsizce gözü takılanlardan bahsediyorum ve çoğu aslında o genç kıza bakmış olmak için bakmıyor ancak içgüdüleri bilinçsizce yönlendiriyor.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Konu dramatik olarak ilerliyor Sjsjsj

Kendinden çok genç kadınlara ilgi duyan erkeklerin durumu çok farklı ancak istemsizce gözü takılanlardan bahsediyorum ve çoğu aslında o genç kıza bakmış olmak için bakmıyor ancak içgüdüleri bilinçsizce yönlendiriyor.
Yok doğru, bakıyorlar ama andropozla da ilintili demek istediğim, yaşça büyük erkeklerin -üremeye- hazırlanması için daha şiddetli uyarıcılara ihtiyacı bulunuyor, absürd fanteziler ve genç kadınlara ilgi duyması bundan mütevellit.

Yanniz memeler bas kaldiriyo mu gensler?

Sarkida geciyo ya hani .p .p

Yok doğru, bakıyorlar ama andropozla da ilintili demek istediğim, yaşça büyük erkeklerin -üremeye- hazırlanması için daha şiddetli uyarıcılara ihtiyacı bulunuyor, absürd fanteziler ve genç kadınlara ilgi duyması bundan mütevellit.
Elbette bu dediklerinde haklısın ancak benim bahsettiğim sadece bir örmekti. Örneğin 40 yaşında bir erkek de istemsizce 18 yaşında bir genç kıza bakabilir ve hiçbir amacı da yoktur hatta kendi bile anlamaz niye baktığını... İşte burada içgüdüsel olarak doğurganlık yaş aralığına odaklanıyor ve kendi de farkında olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri