Erkeklerin memeye tapması

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erkekler diye genelleme yapılması üzücü.
Hiç haz etmem sevmem meme

Seçilmiş cevap olarak alıyorum seni Hatem Sjsjsj fena güldüm çünkü :d

Bilimsel olarak bir şey yazacaktım ama aeg ve edriye meze olmayı göze alamadım sklsmksks

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Oo işi büyütmüşsün yeni seneye yeni karikatür yakışır
bu da sensin yabani.dfklg

BBZnM92CYAAnilQ.jpg:large

@Lefty nin bilimsel bir açıklama yapmasını bekliyorum Sjsjsj
Evrimsel açıdan cinsel seçilim ile ilgisi bulunmuyor ancak erkeklerin içgüdüsel olarak kadınlarda doğurganlık simgesi olarak kabul ettikleri iki detaydan birisidir ve diğeri de geniş kalçadır.

Her memeyi begenmiyoruz.

Bazilari cok hojj nabalim .d

Ayrica yaradilis geregi begencez tabi .d

Evet Lefty konuya adeta başka bir boyut kazandırdı ve doğurganlık dedi emzirmeden mütevellit ilerliyorlar ozaman.
Geniş kalçayıda ekledi. Memesiz kızlar napsın peki minik kalçalılar..

Konu travma yaratmaz inşallah Sjsjsjs

Evet Lefty konuya adeta başka bir boyut kazandırdı ve doğurganlık dedi emzirmeden mütevellit ilerliyorlar ozaman.
Geniş kalçayıda ekledi. Memesiz kızlar napsın peki minik kalçalılar..
İçgüdüsel olarak bakacak olursak erkek açısından doğurganlık yaş aralığı da 18-25 ancak daha ileri yaşlardaki kadınları da çekici buluyorlar.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
@Lefty, 20 li yaşlar pek çekici olmuyor evet yine zekanı konuşturdun Sjsjsj

@Lefty, 20 li yaşlar pek çekici olmuyor evet yine zekanı konuşturdun Sjsjsj
@Serçe ciğim içgüdülerde mantık yoktur ve bu sebeple de insan iradesini güçlendirdikçe, içgüdülerinin yarattığı çoğu baştan belli olan seçimi değiştirebilir.

Erkeklerin, kadınları en doğurgan buldukları yaş aralığı 18-25 ancak günümüzde bu yaş çok yukarılara çıktı hatta tüp bebek ile 40 yaş sütü doğumlar bile var.

@Serçe ciğim içgüdülerde mantık yoktur ve bu sebeple de insan iradesini güçlendirdikçe, içgüdülerinin yarattığı çoğu baştan belli olan seçimi değiştirebilir.

Kadınları en doğurgan buldukları yaş aralığı 18-25 ancak günümüzde bu yaş çok yukarılara çıktı hatta tüp bebek ile 40 yaş sütü doğumlar bile var.
Evet kontrol edilemeyen bir şey içgüdü erkeklerde daha baskın ve bizim bile anlamayacağımız detaylara takılıp iç dünyalarında yaşıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri