Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılıyorum lefty hanım.Elbette bu dediklerinde haklısın ancak benim bahsettiğim sadece bir örmekti. Örneğin 40 yaşında bir erkek de istemsizce 18 yaşında bir genç kıza bakabilir ve hiçbir amacı da yoktur hatta kendi bile anlamaz niye baktığını... İşte burada içgüdüsel olarak doğurganlık yaş aralığına odaklanıyor ve kendi de farkında olmuyor.
Kesinlikle diyebiliriz ve biyolojik yaştır asıl önemli olan.Katılıyorum lefty hanım.
o zaman age is just a number diyebilir miyiz..
@Serçe etiketlemiş.Ya lefty git işine.Buna da psikanalitik açıklama yazmasan olmaz he git altılı masaya aday bul sen çık bu konudan xd
Bakıp geçmek var ancak bir de rahatsızlık vermek var ki bu sözle de olabiliyor bakışla da...@Lefty hanım, genç kızlar genelde daha güzel. Tabiki bakacağız. Bakılmak istemeyen ortaya göstermesin diyeceğim. Ama o zaman da bir hayat arkadaşı seçiminde haksız rekabete uğruyorlar. Bakmayınca da, yanımdan geçti, tanımazdan geldi, oluyor. Her şeyde dengeyi tutturabilmek önemli. Denge bozulunca sapkılığa kayılıyor.
Bilim açısından çok önemliydi bu açıklama bunu okumalıydım.Ya lefty git işine.Buna da psikanalitik açıklama yazmasan olmaz he git altılı masaya aday bul sen çık bu konudan xd
Tamam düşüneyim : )Serçe bizim düşkün olduklarımızı da aç… Meme zehirlenmesi yaşıyorum şu an. Gözümün önünden memeler geçiyor film şeridi gibi……
Tamam tamam şu alıntı bile şok etti beni. Utandırma : pNasıl da tanıyor arkadaşını.))