Erkeklerin bacak kıllarını alması gerekiyor mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ben epey beyaz tenliyim, bacaklarımdaki kıllar göze batacak cinsten değil ama göğüs kıllarımı düzenli keserim. eğer ilgili görseldeki gibi bacak kıllarım olsa kesinlikle keserdim, kılı ve sakalı hiç sevmem.

ulan yanlış link eklemişim. ghkfjs

Bacak bacağa değdiği zaman kayacak.. Bu kusursuzluğu kıllı bacak vermez.....

Bunu yazdığım için özür dlyrüm..........

Bi tane de sataşan olmadi
Formdan düşmüşsünüz

Erkeklerden ne çok şey istiyorsunuz...

şey.........deniz güneş olaylarında kıllarını seyreltmeyen derisindeki alalıktan rahatsız olmuyorsa irkeklikten dem vurmaya devam etsin :))))) kesmemek erkekleştiriyorsa yama gibi gezmesi ne yapıyor :))) AMELE YANIĞI :))))))

Bacak kıllarını almayan erkek de ne bileyim (:
Ünlü diz kapakçısı @Klaus ne düşünür bu konuda

Kıl tipi kötüyse almalı
ama ben almıyorum çünki kıl tipim güzel ve olması gerektiği kadar var çok yok su deyince falan okadar güzel gözüküyorki ayaklarım o kılın fotojenikligi falan offf..

Sporcular kas yapsın diye alıyor.

kıvırcık çıkan var
kalın siyah kıl çıkanı var

benimkisi ince siyah ama narin böyle okadar güzelki nası anlatsam su falan deyince ayaklarımı yıkadıgımda okadar güzel görünüyorlarki ayagımdakı kıllar tam olması gerektigi gibi yani çok yok

etik, ahlak vs. karıştırarak bunu eleştirmek ya da savunmak çok saçma geliyor bana.
nasıl rahat ediyorsa, öyle davranmalı insan. ancak bunu spor yapıyorum o yüzden alıyorum diye savunan insanlara pek itibar etmeyin, kılların kas gelisimine etkisi yoktur. sporcularin kıllarını almasinin sebebi sadece estetiktir.

Geri