ya cogu erkek okadar da killi degil ya. ustune bir de cali bacaklarinin killarini da alirsalar gulerler tabi adama. ben uyariyorum. bak, kizlar guluyo diyorum guluyoNeden genelliyorsunuz hanımefendi? Kromagnum seven de var insani seven de…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ya cogu erkek okadar da killi degil ya. ustune bir de cali bacaklarinin killarini da alirsalar gulerler tabi adama. ben uyariyorum. bak, kizlar guluyo diyorum guluyoNeden genelliyorsunuz hanımefendi? Kromagnum seven de var insani seven de…
önemli olan mutluluk…
O hileyi ben de yapıyorum aghsjdjdSıfır almaya gerek yok, tıraş makinesinin 3 no'lu tarağını takıp kısaltmak kafi.
Yine kıllı görünüyor ama kadın bacağı gibi pürüzsüz değil en azından. Öyle görünmesini de istemem zaten. Gerçi bacağıma baktım da diz kapağımın altından itibaren yara izleriyle dolu, sıfır alınsa bile kadın bacağı gibi pürüzsüz durmaz
Önceden hiç kesmezdim. Çetin geçen maçlarda ufak tefek yaralanmalardan sonra yaralı alana yapışması vs. rahatsız etmeye başladı ve makinenin 3 no'lu tarağı ile kısaltmaya başladım.
Zeki erkeklerin hilesi diyorum ben bunaO hileyi ben de yapıyorum aghsjdjd
Hem ayranım dökülmesin hem gagahskdk şey yoğurdum ekşimesin erkeği diyorum ben de .ddZeki erkeklerin hilesi diyorum ben buna![]()
İlk kestiğimde "ulan benim bacaklarım bu kadar beyaz mıymış?" şeklinde şaşırmadım değil. Bildiğin kıl yumağı gibiymişHem ayranım dökülmesin hem gagahskdk şey yoğurdum ekşimesin erkeği diyorum ben de .dd
Yalnız esmer kadınlar almazsa erkek bacağından farkı kalmıyor.Köse varsa onlardan alalım o zaman.D
Alma devri bitti..Yalnız esmer kadınlar almazsa erkek bacağından farkı kalmıyor.