Erkeklerin bacak kıllarını alması gerekiyor mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Neden genelliyorsunuz hanımefendi? Kromagnum seven de var insani seven de…
ya cogu erkek okadar da killi degil ya. ustune bir de cali bacaklarinin killarini da alirsalar gulerler tabi adama. ben uyariyorum. bak, kizlar guluyo diyorum guluyo

önemli olan mutluluk…

kadına kaşıkla verip kendi kapla yemesi bitirdi beni. bizde hala pastayı uzatıp geri çekti diye gelini döven damat olduğu düşünülürse bu abi saygıdeğer biri. ama hesabı kadına ödetiyodur çünkü çıplak dolaşıyor. olsun o kadar da

Sıfır almaya gerek yok, tıraş makinesinin 3 no'lu tarağını takıp kısaltmak kafi.
Yine kıllı görünüyor ama kadın bacağı gibi pürüzsüz değil en azından. Öyle görünmesini de istemem zaten. Gerçi bacağıma baktım da diz kapağımın altından itibaren yara izleriyle dolu, sıfır alınsa bile kadın bacağı gibi pürüzsüz durmaz :D

Önceden hiç kesmezdim. Çetin geçen maçlarda ufak tefek yaralanmalardan sonra yaralı alana yapışması vs. rahatsız etmeye başladı ve makinenin 3 no'lu tarağı ile kısaltmaya başladım.

Saçma sapan şeyler yapmayın evladım. Erkek bacak kılı almaz. Komik olur.

Sıfır almaya gerek yok, tıraş makinesinin 3 no'lu tarağını takıp kısaltmak kafi.
Yine kıllı görünüyor ama kadın bacağı gibi pürüzsüz değil en azından. Öyle görünmesini de istemem zaten. Gerçi bacağıma baktım da diz kapağımın altından itibaren yara izleriyle dolu, sıfır alınsa bile kadın bacağı gibi pürüzsüz durmaz :D

Önceden hiç kesmezdim. Çetin geçen maçlarda ufak tefek yaralanmalardan sonra yaralı alana yapışması vs. rahatsız etmeye başladı ve makinenin 3 no'lu tarağı ile kısaltmaya başladım.
O hileyi ben de yapıyorum aghsjdjd

Köse varsa onlardan alalım o zaman.D

Futbolcular ve bazı sporcular alıyorlar. Yaralanma durumunda daha kolay iyileştiğini söylüyorlar ayrıca spor masajı sırasında da kolaylık sağlıyormuş.

Yalnız esmer kadınlar almazsa erkek bacağından farkı kalmıyor.
Alma devri bitti..
Hala işin bu kısmını aşamadık gitti.
Lazer diye bir şey var yetmedi onda da alternatif var.
Ben şuan cvp vermeye odaklandığım için mesajı yeni algılıyorum.sjlfs
Herkes kendi kılından meshul artık.
Ben raskolnikov'a sinsi diyordum meğer yanlış insana bunu yapmışım. Asıl sinsi senle aegmişsiniz ya. Artık sizden de bir şey öğrenemezlerse sözüm yok. :)

Orman gibiyim aldiramam kusura bakmayin.

Tabi böyle net arkadaşlarımız da yok değil.
Kusacağım az daha kalırsam bb

Hayatta birisi icin boyle bir sey yapmam. Kil mil almam yani. Ben kendimi nasil gormek istiyorsam o abi. Begenmeyen hayatimdan defolup gidebilir, hic umrumda bile degil valla. Sacmaliga bak hele ya. Erkegin dogasinda var bu. Bir hatun istiyor diye de gidip ayak killarini alan aptaldir benim gozumde.

@Classiic adamsin baba.

o değil de şimdi yaz geldi ve caprili erkek görücez allahım yaz fobim resmen… capriler toplatılmalı. bi de kot capri giyen göbekli erkekler oluyor ya, caprinin beli göbeği aşamıyor haliyle capri aşağı kaydıkça kayıyor. capri fobisiyle çatal fobisi arasında gidip geliyorsun ALLL LAAAA HIIIMMMM. yazarken bile tansiyonum düştü.

Geri