Erkeklerin bacak kıllarını alması gerekiyor mu ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Tamam @Bahtiyar en taş fırın erkeği sensin, Ortadoğu erkekleri için adeta rol modelsin. "Nasıl Maço Olunur?" şeklinde bir kitap yazmanı bekliyoruz. Yaz ki okuyup da feyz alalım :D

Kılsız diye erkek bacağını kadın bacağına benzetmeyi nasıl başarıyorsunuz... göz var nizam var.. Sırf kadın alışkanlığı diye höt höt etmeyin bu kadar :d kıllarınızı da alin, pembe de giyin, içiniz öz huzurunuz ne istiyosa onu yapın.
İnsanlarin size biçtiği rolü hayatınıza sokmak zorunda değilsiniz sevgili hemcinslerim <3

Yooo.Gerekmiyor.

Midesi bulanir insanin ya… oykkk, kisaltiyor musunuz aliyor musunuz ne yapiyorsaniz yapin da killarinizla bizi muhatap etmeyin :D

o değil de şimdi yaz geldi ve caprili erkek görücez allahım yaz fobim resmen… capriler toplatılmalı. bi de kot capri giyen göbekli erkekler oluyor ya, caprinin beli göbeği aşamıyor haliyle capri aşağı kaydıkça kayıyor. capri fobisiyle çatal fobisi arasında gidip geliyorsun ALLL LAAAA HIIIMMMM. yazarken bile tansiyonum düştü.
Güzelim, sen beykoz sahilde mi geziyorsun hep…. .dd

Bos yapma bilader. İsine bak.
Boş adama boş yapılır @Bahtiyar. Pek anlayacak türden değilsin ama senin dediğin gibi, belki de kendisini o kadar kıllı görmek istemediği için kıllarını kısaltıyordur. Ama sen her şeyi kadınlar üzerinden yorumlamaya alıştıysan bunu idrak edemezsin tabii. Kaldı ki konuda kimse kadınlar beni kılsız görmek istediği için alıyorum dememiş. Hayalet hedefler belirleyip ne kadar maço olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun napıyorsun?

Boş adama boş yapılır @Bahtiyar. Pek anlayacak türden değilsin ama senin dediğin gibi, belki de kendisini o kadar kıllı görmek istemediği için kıllarını kısaltıyordur. Ama sen her şeyi kadınlar üzerinden yorumlamaya alıştıysan bunu idrak edemezsin tabii. Kaldı ki konuda kimse kadınlar beni kılsız görmek istediği için alıyorum dememiş. Hayalet hedefler belirleyip ne kadar maço olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun napıyorsun?
Birkac yoruma istinaden yazmistim onu. Alinti etmek istemedim sadece. Gecmis yorumlara bakarsan anlarsin. Kendine is edinip bana cevap vermen sacmalik zaten. Aklindaki kurguya puan bile vermiyorum. Senide gereksizler listesine ekliyorum.

@Serçe şu konuda yazılan yorumları okuyunca ilk yazdığıma hak verdiğini umuyorum sdadas
Hayatta birisi icin boyle bir sey yapmam. Kil mil almam yani. Ben kendimi nasil gormek istiyorsam o abi. Begenmeyen hayatimdan defolup gidebilir, hic umrumda bile degil valla. Sacmaliga bak hele ya. Erkegin dogasinda var bu. Bir hatun istiyor diye de gidip ayak killarini alan aptaldir benim gozumde.

@Classiic adamsin baba.
Moruk bir başkası için değil kendi isteğin doğrultusunda diyorum ben şahsen. Benim hoşuma gitmiyor amazon gibi bir vücut. Pislik yuvası bi kere.
Bu konu acayip iğrenç yerlere gider ben daha fazla uzatmayayım size tabularınızla mutluluklar :D

@Serçe şu konuda yazılan yorumları okuyunca ilk yazdığıma hak verdiğini umuyorum sdadas

Moruk bir başkası için değil kendi isteğin doğrultusunda diyorum ben şahsen. Benim hoşuma gitmiyor amazon gibi bir vücut. Pislik yuvası bi kere.
Bu konu acayip iğrenç yerlere gider ben daha fazla uzatmayayım size tabularınızla mutluluklar :D
Aman ne olacak en cok birkac tahrik, birkac ban cikar. Ne guzel iste senlenir ortalik.(: Sen olayi anlamadin da neyse.

bacak kılı konusunda kaos çıkacağı kimin aklına gelirdi.

Bikini değil de etek giysinler.
Bi ara su da modaydı: "etek giy lan"
jkljl
Eteği utanç verici bi mahlukat giyiyo sonucta dimi.
O kadar geyik dönmüş,belki yeri değil ama
Kızmiyorum
Böyle öğretildi
Erkek kadının yaptığını yapmamalı,erkek hesap ödemeli,erkek ağlamamalı,erkek erkeğe askim dememeli falan... öyle ki erkeğin ugradigi taciz zorbalık bile olağan. Hatta kendini yeterince savunamadıysa erkekliği kusurludur herhal.
Gerçekten mutlu musunuz,özgür müsünüz bu kafa ile?

Döş bacak kılınızı alınca erkekliğiniz gitmez arkadaşlar sakin olun :p

30 yildir o killar iceride nasil kok salmistir biliyomusunuz siz.

Tir baglayin ceker .d o aciya da gerenk varmi?

Kalsin abi killi sevmeyen kilsiz bulsun .d .d

Konu etege gelmis.
Bu forum bir harika .ddddd

ula ayakları diz kapakları güzel olmayanda etek giymesin bi zahmet ya cildireceğiimm..

Geri