Blackheart
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bos yapma bilader. İsine bak.Tamam @Bahtiyar en taş fırın erkeği sensin, Ortadoğu erkekleri için adeta rol modelsin. "Nasıl Maço Olunur?" şeklinde bir kitap yazmanı bekliyoruz. Yaz ki okuyup da feyz alalım![]()
Güzelim, sen beykoz sahilde mi geziyorsun hep…. .ddo değil de şimdi yaz geldi ve caprili erkek görücez allahım yaz fobim resmen… capriler toplatılmalı. bi de kot capri giyen göbekli erkekler oluyor ya, caprinin beli göbeği aşamıyor haliyle capri aşağı kaydıkça kayıyor. capri fobisiyle çatal fobisi arasında gidip geliyorsun ALLL LAAAA HIIIMMMM. yazarken bile tansiyonum düştü.
Boş adama boş yapılır @Bahtiyar. Pek anlayacak türden değilsin ama senin dediğin gibi, belki de kendisini o kadar kıllı görmek istemediği için kıllarını kısaltıyordur. Ama sen her şeyi kadınlar üzerinden yorumlamaya alıştıysan bunu idrak edemezsin tabii. Kaldı ki konuda kimse kadınlar beni kılsız görmek istediği için alıyorum dememiş. Hayalet hedefler belirleyip ne kadar maço olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun napıyorsun?Bos yapma bilader. İsine bak.
Birkac yoruma istinaden yazmistim onu. Alinti etmek istemedim sadece. Gecmis yorumlara bakarsan anlarsin. Kendine is edinip bana cevap vermen sacmalik zaten. Aklindaki kurguya puan bile vermiyorum. Senide gereksizler listesine ekliyorum.Boş adama boş yapılır @Bahtiyar. Pek anlayacak türden değilsin ama senin dediğin gibi, belki de kendisini o kadar kıllı görmek istemediği için kıllarını kısaltıyordur. Ama sen her şeyi kadınlar üzerinden yorumlamaya alıştıysan bunu idrak edemezsin tabii. Kaldı ki konuda kimse kadınlar beni kılsız görmek istediği için alıyorum dememiş. Hayalet hedefler belirleyip ne kadar maço olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsun napıyorsun?
Moruk bir başkası için değil kendi isteğin doğrultusunda diyorum ben şahsen. Benim hoşuma gitmiyor amazon gibi bir vücut. Pislik yuvası bi kere.Hayatta birisi icin boyle bir sey yapmam. Kil mil almam yani. Ben kendimi nasil gormek istiyorsam o abi. Begenmeyen hayatimdan defolup gidebilir, hic umrumda bile degil valla. Sacmaliga bak hele ya. Erkegin dogasinda var bu. Bir hatun istiyor diye de gidip ayak killarini alan aptaldir benim gozumde.
@Classiic adamsin baba.
Aman ne olacak en cok birkac tahrik, birkac ban cikar. Ne guzel iste senlenir ortalik.(: Sen olayi anlamadin da neyse.@Serçe şu konuda yazılan yorumları okuyunca ilk yazdığıma hak verdiğini umuyorum sdadas
Moruk bir başkası için değil kendi isteğin doğrultusunda diyorum ben şahsen. Benim hoşuma gitmiyor amazon gibi bir vücut. Pislik yuvası bi kere.
Bu konu acayip iğrenç yerlere gider ben daha fazla uzatmayayım size tabularınızla mutluluklar![]()
Ogkkkkkk korkunç
Benim gelmişti şerefsizim gelmisti.sljfjkdbacak kılı konusunda kaos çıkacağı kimin aklına gelirdi.