ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Şort giyenler çok göz kanatabiliyor bazen :X
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hicbir guc bana o killari aldiramaz. Ben kac yildir sakalimi bile jiletle almiyorum. Darwin'in evrim teorisi gercek olabilir.İki ucu kakalı değnek… alırsan “top” almazsan maymun. Hadi bakim.
Valla abi cart cart alıyordum bir dönem. Aldıkça alışıyorsun acıdan yana diyorsan djsjskkdHicbir guc bana o killari aldiramaz. Ben kac yildir sakalimi bile jiletle almiyorum. Darwin'in evrim teorisi gercek olabilir.![]()
Top olurum kafası değil ya bıkkınlık. Laf yetiştirmekten yoruldum. Hoş artık çok da umurumda değil ya…"Top "olurum kafası kim de varsa çok yanlış.
Bir de öyle böyle kıl yumağı tipler var sanki post giymiş gibi onlar mümkünse koşsun. Iğk
Ya kaçıncı yüzyıldayız böyle sığ düşünmeyin lütfen!
Seni küçük sinsi şeytan… dkkddk@Raijin bacağını çekip atarak bu akımı başlatabilirsin kıllı mı kılsız mı xd
Kıllı galiba xdSeni küçük sinsi şeytan… dkkddk
Beni gaza getirmeye çalışıyorsun ama yemem ben… Biz kaçın kurasıyız be hey gidi!!! (Bacaklarını selfieliyordur)Kıllı galiba xd
Fotoşop yapma bak anlarız sjxnsjBeni gaza getirmeye çalışıyorsun ama yemem ben… Biz kaçın kurasıyız be hey gidi!!! (Bacaklarını selfieliyordur)
Neden genelliyorsunuz hanımefendi? Kromagnum seven de var insani seven de…oyle birisini taniyorum ve siz siz olun, sakin almayin. kizlar sortlu fotograflarinizda kilsiz bacaklariniza zoom yaparak guluyo