Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

Konu sahibi son olarak 276 gün önce görüldü

Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    35
Dağınık olmasın düzenli olsun titiz olsun ben yaparım ev işlerini.d

bizimkiler izine gittiğimde perde , tül asma işlerini hep bana kitliyolar çok sinir bozucu bir iş..
o gün bugündür bayanların iş ağırlığının bilincinde oldum ilk tül perde astığım vakitlerden bu yana..

Aaa olur mu erkekler insan değil. Ya da tam tersi kadınlar değil.

Şöyle söyleyim beceremez göze batar bi daha baştan yaparsın :p

Kesinlikle yapmalıdır. Bir erkeğin eşine yardım etmesinden daha güzel ve daha doğal bir şey yoktur. Kaldı ki; Ben erkeğim, ben delikanlıyım, erkek adam ev işi yapar mı?... Gibi sözler kullananlar delikanlılığı çok yanlış anlamış kişilerdir. Evvelâ, kadın kutsal bir varlıktır. Ve her dâim el üstünde tutulmaya lâyıktır.

kesinlikle yapmama li
ama bir erkey mutfakda yemeye yardim
ve ya kendisi yapmasi oda bazen guzel

Kadının işine karışmamak şartıyla tabikide yardım etmeli,yapmalı.

Yardımcı olmalı. Yapmalı ya da yapmamalı demiyorum. Kişi sorumluluğunu biliyor olmalı.

Birazdan salatayı ben hazırlayacağım. Balıkları da ben yapıyorum , masayı kaldırmaya da yardım ediyorum. Elimden gelenler bunlar.

Ne diyorsun bu konuya Kırmızı?

Bu konuda bilirkişi değilim ama iki taraf da çalışıyorsa eğer elbette yardımcı olmalı,yükünü paylaşmalı. "Ben anlamam,beceremiyorum"gibi bahanelere sığınılmamalı diyorum. Ayrıca işlere yardımcı olup ortaklaşa yapmak ve bir an önce bitirmek kişilerin birbirlerine ayıracakları zamanı da çoğaltır.

Bu konuda bilirkişi değilim ama iki taraf da çalışıyorsa eğer elbette yardımcı olmalı,yükünü paylaşmalı. "Ben anlamam,beceremiyorum"gibi bahanelere sığınılmamalı diyorum. Ayrıca işlere yardımcı olup ortaklaşa yapmak ve bir an önce bitirmek kişilerin birbirlerine ayıracakları zamanı da çoğaltır.

Ben hiç oralı olmuyorum yanlis mi yapiyorum?Ev isleri komple bizim hatunda. Anlamayiz ki o islerden.

Elbetteki boş vakti varsa sevdiği kadına yardımcı olmalıdır. Olmalıyız yani. :)

Bence ev işi bayanın işi ama iki tarafda çalişiyorsa yinede bayan yapması lazım çünkü eli yatkındır ev işlerine:asd::asd::asd::asd::asd::asd:

Mecbur kalmadıkça bayanların işine karışmamalı. Onlara engel olmayalım. Bizim yaptığımızı zaten beğenmeyecekler. Bundan eminim.

Geri