Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü

Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    35
Kesinlikle yapmalı. Eş degil köle alıyor kimisi

sen orada
ben burada
yapsam ne olur
yapmasan ne olur

Mı? Değil.
Evet erkek de ev işi yapar. Hatta hatta alasını yaparlar.

Ben saldım artık, yapınca suç, yapmayınca suç. Askerde yaptığım yatak örnek yatak olarak gösteriliyordu (bildiğin örnek yatak diye bildiri astı adamlar anası satim) eve geldim annemin gönlü olsun diye yatak yapıyorum öyle yatak mı yapılır? deyip bozup baştan kendisi yapıyor, odayı topluyorum tşörtleri falan katlıyorum bu böyle mi katlanır deyip tekrar kendisi katlıyor... Aldığımı atıyorum köşeye bu seferde seni alan kesin benim arkamdan küfür eder buna hiç bir şey öğretememiş diye diyor.

Yapalım mı, yapmayalım mı? önce bi siz karar verin sonra tartışırız bu konuyu.

kahve yapacağım
gelin diyecem uzaksınız
okuyun işte işiniz ne

Cinsiyetçi bir konu olmuş, yalnız yaşayan milyonlarca erkek var. Ev işi yapmak kadınların mesleği değil ki. Üç gündür evde yalnızım, ihtiyaç dahilin de her işi yapıyorum. Ev silmek en sevdiğim :)

Bu erko kuşkolar verdiği işi batırayım da bana bir daha iş vermesin diyerekten, işte efendim bulaşık yıkarken sirtaki yapan Fedon gibi tabak neyin kırar, yeri silerken viledanın kovasını olduğu gibi yere devirir, çamaşır asarken aşağı filan düşer, düşer düşer 1.katsa atar kendini, asla inanmayın hepsini bilerek yapiyo.

Karısı da çalışıyorsa biraz yardım etsin.

Keşke kadın da erkek de yapmasa. Vaktimizi bu temizlik işleri çalmasa. Bunu minimize edebilmek lazım ama ;

Mutfaktan haz alırım.

Sil/süpür robot süpürge de büyük rahatlık.

Geriye bir çamaşır/bulaşık kalıyor onlar da minik şeyler. Arkaya bir podcast açıp, o vakti de değerlendirerek yapmak yük olmuyor insana.

Para verecegim ilerki kocama.
Egomu oksayip, ona da motivasyon olsun.
Ben böyle düsünüyorum.Istedigimi de yaparim.
Koca benim degil mi?

Keşke kadın da erkek de yapmasa. Vaktimizi bu temizlik işleri çalmasa. Bunu minimize edebilmek lazım ama ;

Mutfaktan haz alırım.

Sil/süpür robot süpürge de büyük rahatlık.

Geriye bir çamaşır/bulaşık kalıyor onlar da minik şeyler. Arkaya bir podcast açıp, o vakti de değerlendirerek yapmak yük olmuyor insana.
ütüye gelince şöyle bir edebiyat bekliyorum. var o potansiyel.

Geri