Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

Konu sahibi son olarak 269 gün önce görüldü

• Kullanılan toplam oy
    35

Yapmalı ve yardımcı olmalılar bence.

Hala böyle sorular sorulması bence tuhaf.
Ama hep annelerin suçu oğullarına bir kere paşalar gibi bakmışlar ya hizmette sınır tanımamıslar. Sonra erkek ev işi yapmalı mı?
Fazlalıkları var diye özel mi onlar

hayırdır istersenız cocğüda biz doğuralım . selulıtlerınız meydana cıkmasın .)

Benim enistem teyzem hastalaninca ev süpürüp yemek bile yapiyor. Erkekler de yapabilmeli. En azindan esleri hastalaninca yemek vs bilmeli.
Ev isi yapmakla erkeklik bagdastirilmamali. Hastalik ve saglik var. Yapabilme yetisine sahip olmali ve yapmali.

Adamın birine sormuşlar eşinden korkuyomusun?
Ne korkucam !
Bulaşığı yıkadım. Çamaşırları astım. Evide temizledim
O benden korksun

Teyzene selamlar

enişten ile devam temızliğe :)

Benim enistem teyzem hastalaninca ev süpürüp yemek bile yapiyor. Erkekler de yapabilmeli. En azindan esleri hastalaninca yemek vs bilmeli.
Ev isi yapmakla erkeklik bagdastirilmamali. Hastalik ve saglik var. Yapabilme yetisine sahip olmali ve yapmali.

Annemin 3 erkek çocuğunu da yetiştirirken söylediği "Biz hep yanınızda olmayacağız, kendi işinizi kendiniz yapmayı öğrenin" ve "Hayat müşterek" sözlerinin akabinde durum gereği şuan üç oğlu da yalnız yaşamaktadır. Mesela şuan babam bayram temizliğe yardım ettiği gibi hafta sonu hepimiz eve toplandığımızda bizim de yardım edeceğimiz gibi, yapmalı.
Bu arada iş sadece annede bitmiyor, babanın da bunu ne kadar desteklediği ne kadar örnek olduğu önemli.

Kendi işimi kendim görürüm yapacak birini gordummu beceriksiz takliidi yapar sıyrılır ım kafa zehir

Esim hasta olursa calisiyorsa yemekte temizlikte yaparim. Sonucta kendine bir es aliyorsun hizmetci degil. Yani her isin bir tarafa yikilmasina karsiyim

şahsen kendi işimi kendim görmeyi öğrendim birinin hizmetine alışıkta değilim gerektiği zamanda elbette yardım ederim bundan gocunmam

Bir zahmet bunlara burunlarini sokmasinlar
Iyi yapcam derken daha da berbat ediyorlar sonra Kirk Saat cikama evden.

Geri