Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

Konu sahibi son olarak 270 gün önce görüldü

Erkekler Ev İşi Yapmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    35
Evlilikte denklik esastır. İdolüm böyle söyler. Bir şirket gibi düşünün. Hiçbir farkı yok. Kadın evdeyse, ev ile o ilgilenir. Kadın çalışıyorsa, ev işleri bölünür. O halde kadın ve erkek evde yapabileceği işleri yaparlar. Artık sosyal medyaya bu tür paylaşımlar çok düşüyor. Kız diyor ki ev isterim, araba isterim, şu kadar altın isterim, eşyalarım şöyle olsun böyle olsun, ev işi yapacaksın, çocuğa da bakacaksın. Böyle bir paylaşım görmüştüm. Çocuk da diyo ki sen napican o sırada? Eve katkın ne yani? Olayın ne? Ya sıradan bir iş yerinde bile, ofiste kalanlar ofisi halleder, sahaya çıkanlar sahada çalışır. Sahadan geri dönenler ofisteki elemanların kendilerine iş bıraktığını görseler olay çıkar. Hayatı paylaşmayıp işleri birbirine karıştırmaya gerek yok. Mevcut duruma göre evi ayakta tutamayan zaten evlenmesin. Tembelliğe bahane aranıyorsa bu kişilerden ebeveyn olmaz.

Doğru. Ama bunun için bu adamın eşi "ben senden razıyım, Allah da razı olsun" diyecek.

Yoksa cepte beş kuruş yok, ev kira, kadının istediği hiç bişey alınmamış.. sonra gel "benim testosteronum azalır bulaşık yikayamam!" Yemezler. Vileda bile yapacaksin seve seve

Erkeklik oranına bağlı. %100 erkek hiç iş yapmaz.
Ne kadar eksikse, o oranda ev işi yapar. Misal ben ütü yapıyorum sadece.
Ütü yapıyorsanız çok çok sevinir bence. Ütüyü fazla seven yok, yapmaya erinen çok..

Erkekler pazar günü iş yapsın kadınlar komşularıyla kahvaltıya gitsin öyle mi yani.dfd

Geri