Entrykobi

Konu sahibi son olarak 2126 gün önce görüldü
1903022_10205475968432891_1672344754051310530_n.jpg

Kitap okuyan yok herkes ya kitap yaziyor ya fotografini cekiyor namaz kilan yok herkez hoca vaaz veriyor siyaseti gectim adam Tarihi bilmiyor meclise giriyor bari çayı bilen biri yapsın

Bakiyorumda bu hayat hep baskalarina guzel valla.Boyle konusunca kiskaniyomus gibi anlasiyorum ama hicde oyle bisey yok.Sansli p*cler serefsizler.

Sahurda sigarayla su icme takdigim ayni icebildigim kadar sigara iciyorum cigerleri depoluyom sanki suyla ilgili calismamda 13 kilo su ictim birazdan solungaclarim cikacak susamiyim diye lepistese dondum

Hayat suprizlerle degil oksijen israflariyla dolu olmasaydilar belki daha rahat nefes alabilecektim oldurmadilar

ben yıne sayfama biseyler karalamaya geldım q klavyem olmadıgından yazmakta zorluk cektıgım icin geri cıkıyıorum aklımada bısey gelmıyo zaten

arkadaşa mesaj attım yarın akşam iftar yapalım diye dönüş yaptı kanka ben bodrumda tatildeyim 15 gün yokum dedi çömeldim bi köşeye ılık ılık ağladım

karpuzu doğradıktan sonra etli kısımlarını kemirmek dünyanın en güzel olayı akşam olsada kemirsek Allah ım düşlerime düştüm hayellerimi sömüyrüyorum resmen

fakirlerin halinden anlamak için oruç tut 2,3 bin masa hesabı öde sade kuş sütü eksi olan yemek sofrasının resmini çek sosyal ağa at sonra oruç tuttum bu ne yaman çelişki böyle..

şu hayatta ne zaman atağa çıksam kontrataktan gol yiyorum bu beni biraz üzüyor hayır bide ofsayt var pozisyonda

Yanlış anlaşılmaktan ben yikildim yanliş anlasilmaktan ben cöktüm ama biraz üzüldüm evet.

bana dönüp durup niye mars diyolaa hayır marsdan ne istiyonuz bu ülkede ibnelerin yürüyüşü bile Müslüman Türklerin katlinden daha çok ses getiriyo insanlıkmı kalmış bizim ülkedekiler en fazla feysbukdan ağladım ayağına yatar oradakiler şu paylaşımları görse küfür eder alışmışız lafla torba doldurmaya icraat sıfır

Lan bi dertten kaçalım derken diğeri önümüzü kesiyo kederin kendisi olduk şu zalım dünyada mars şart

Geri